Inspiratie Wonen

Voor de leukste ideeën

Anera heeft handige vloeren

Anera

Het is altijd goed om van te voren uit te zoeken of een bedrijf wel betrouwbaar is, want jij wil natuurlijk niet later voor onaangename verrassingen komen te staan. Daarom koos ik voor Anera, zij zijn echt heel betrouwbaar, want een vriend van mij heeft al eerder met hen samengewerkt. Toevallig weet ik dat hij altijd heel goed bedrijven onderzoekt voordat hij met hen iets aan gaat. Hij kijkt naar de portfolie, leest reviews en spreekt met de medewerkers. Dat doet hij omdat hij een keer flink is opgelicht door een bedrijf wat helemaal niet bleek te bestaan. Ik snap wel dat hij dat zich niet nog eens laat overkomen. Zelf zou ik ook al die stappen ondernemen want anders word jij gewoon voor jouw neus opgelicht.

Anera

Betrouwbaarheid is erg belangrijk

Omdat ik een vloer nodig had voor mijn nieuwe magazijn wat ik heb gekocht voor mijn eigen bedrijf. Het bedrijf wat ik dus zeker ging inschakelen is Anera. Omdat ik nog niet zo goed wist welk product ik moest hebben, ben ik bij hen langs gegaan. Zij hebben mij echt super goed kunnen adviseren. Een medewerker legde eerst uit welke varianten zij allemaal hadden en daarna hoe het allemaal in zijn werk gaat. Uiteindelijk heb ik gekozen voor de Entresolvloer. Dat is een soort stellage met meerdere verdiepingen die gewoon in elkaar gebouwd wordt. Het is schijnbaar erg makkelijk om in elkaar te zetten vertelde een andere medewerker aan mij. Ik kan niet wachten totdat zij hem gaan zetten. 

Anera