Inspiratie Wonen

Voor de leukste ideeën

Beveiligingstips bij het verhuizen

Sloten veranderen

Verhuizen is een leuke en een stressvolle tijd. Er gebeurt een hoop in een korte tijd en laatste waar je aan denkt is de beveiliging van je nieuwe huis. Toch mag dit niet over het hoofd gezien worden. Zodra je alles hebt uitgepakt en geïnstalleerd bent in je nieuwe huis is het tijd om de sloten te vervangen.

Dit is puur als een voorzorgsmaatregel om te voorkomen dat iemand zo maar binnen kan komen. Je weet immers niet wie allemaal de sleutels hebben van de oude sloten. Gelukkig bieden slotenmakers 24 uur diensten en zijn dag en nacht beschikbaar om de sloten te vervangen, ook in het weekend bijvoorbeeld.

Slotenmaker

Laat een slotenmaker de sloten vervangen

Een slotenmaker kan de sloten gemakkelijk vervangen met nieuwe, betere varianten. Welk type sloten het beste geïnstalleerd dienen te worden is afhankelijk van de woning die je hebt en de omgeving. Deze laat je het beste door een vakman geplaatst worden zodat je zeker weet dat alles in orde is.

Verder is het aan te raden om meteen voor advies te vragen over de beveiliging. Je bent net naar een nieuw huis verhuisd en een frisse blik van een professional ziet de dingen waar jij niet op let. Je hebt genoeg aan je hoofd en wil je liever niet bekommeren om de beveiliging van je huis. Laat het daarom uitvoeren door de lokale slotenmaker voor een goed resultaat.

Direct slotenservice nodig?

Sloten vervangen

Als je niet op tijd de sloten vervangt kan je tegen een vervelende situatie aanlopen. In het geval dat er is ingebroken valt er geen tijd te verliezen. Schakel direct een slotenmaker bij jou in de buurt in voor inbraakherstel.

Dit houdt in dat er noodglas geplaatst wordt, de sloten vervangen worden en eventuele andere schade aan de beveiliging wordt gerepareerd. Je moet hier snel bij zijn omdat inbrekers vaker toeslaan op een vorig doelwit.