Inspiratie Wonen

Voor de leukste ideeën

Bij de Tuinplantenwinkel kocht ik een cadeau

Tuinplantenwinkel

Samen met mijn vader hebben wij rond gekeken op de website van de Tuinplantenwinkel. Hij vindt het namelijk erg leuk om met zijn handen te werken in zijn gaard achter zijn huis. Mijn moeder vindt het vooral leuk om eigen kruiden te kweken zodat zij die kan gebruiken voor in de keuken. Zij houdt namelijk echt heel erg veel van koken.Mijn vader houdt zich liever bezig met bomen snoeien, onkruid weghalen en nieuwe bloemen in de grond stoppen. Hij kan zich werkelijk waar uren vermaken in de buitenlucht. Het is altijd erg fijn om bij mijn ouders thuis te komen. Het voelt alsof ik weer even terug de tijd in ga. Omdat mijn vader bijna jarig is, mag hij van mij een cadeautje uitzoeken op die webshop. Toen hij dat hoorde, was hij gelijk erg enthousiast want hij wist precies wat hij wilde hebben.Tuinplantenwinkel

Een leuke hobby

Toen mijn vader door de webshop van Tuinplantenwinkel scrolde, zag hij heel veel leuke dingen. Hij koos als eerste een soort bamboe boompje uit. Hij was van plan om die bij de vijver neer te gaan zetten. Als tweede koos hij blauwe regen uit. Hij had namelijk een keer in een tijdschrift gezien dat jij die heel mooi tegen een muur aan kan laten groeien. Dat gaf volgens hem echt een heel mooi effect. Toen ik de bestelling had geplaatst, bedankte mijn vader mij. Hij kon niet wachten om zijn cadeau’s achter het huis een plekje te geven en groene vingers te krijgen.

Tuinplantenwinkel