De voordelen van schuifwandkasten

De voordelen van schuifwandkasten

Denk je aan kasten voor in je woonkamer, keuken, slaapkamer of op zolder? Denk dan eens aan schuifwandkasten. In dit artikel gaan we je vertellen wat de voordelen van schuifwandkasten zijn. En dat zijn er nogal wat. Wil je dus meer weten over schuifwandkasten? Lees dan zeker even verder!

 1. Ruimte

Als je op zoek bent naar kasten, wil je ruimte creëren. Het voordeel van een schuifwandkast is dat deze vaak voor meer ruimte zorgt dan een staande kast. In schuifwandkasten kun je dus meer spullen opbergen. Voordeel dus!

 1. Meer privacy

Een ander groot voordeel van schuifwandkasten is de privacy. Zoals de naam al zegt, zit er een schuifdeur in. Daarmee kun je de kast dus helemaal afsluiten en zo voorkom je dat je een open kast hebt waar iemand in kan kijken.

 1. Je kunt er van alles in opbergen

Als je een schuifwandkast op maat laat maken, kun je zelf de indeling bepalen. Je kunt er dus van alles in opbergen. Op je nu grote of kleine vakken wilt, het kan allemaal. Een schuifwandkast biedt dus ook in dat opzicht voldoende voordelen.

 1. ‘Verstop’ de spullen die je liever niet ziet

Schuifwandkasten worden vaak gebruik op een slaapkamer om bijvoorbeeld de kleren op te bergen. Maar ook in de keuken of de woonkamer kun je vast wel spullen bedenken die je liever uit het zicht hebt. Een schuifwandkast is dan de oplossing voor je keuken of woonkamer. Je kunt allerlei spullen in de schuifwandkast uit het zicht houden. Dat is handig als er bijvoorbeeld mensen op visite komen.

Er zijn natuurlijk nog veel meer voordelen te bedenken voor dit type kast, maar hiermee hebben we de belangrijkste voordelen wel uitgelicht. Ons advies is dan ook: kies voor een schuifwandkast. Als je de kast op maat laat maken, kun je hem ook nog eens helemaal naar wens laten maken

Maak ook de logeerkamer mooi met een bed

Maak ook de logeerkamer mooi met een bed

Bij het opknappen van het huis wordt vaak de logeerkamer een beetje vergeten, het bed wat er staat is eigenlijk niet geschikt om er langere tijd op de blijven slapen. Een goed eenpersoonsbed kun je ook bij het Beddenplein bestellen, de logeerkamer verdient ook een goed en mooi bed waar de gasten op kunnen slapen. Voor iedere soort kamer is er wel een bed beschikbaar, combineer met de bestaande kleuren van je kamer. 

eenpersoonsbed

Comfortabel en lekker slapen 

Gasten gun je natuurlijk ook een goede nachtrust, bij een eenpersoonsbed hoort een goed matras. Kies voor een matras die zich aanpast aan het lichaam van je gasten, ook je loge zal met een goed uitgerust gevoel wakker worden. Je lichaam komt tot rust van de inspanningen die je hebt geleverd. Je gasten hebben er ook recht op om lekker te slapen, bij beddenplein hebben ze vele verschillende soorten matrassen die op ieder bed passen. Ook voor een tweepersoons bed zijn er gepaste matrassen beschikbaar. 

eenpersoonsbed

Geef de logeerkamer een compleet andere uitstraling 

Een verbouwing is altijd leuk, maar geeft ook weer heel veel werk. Door te kiezen voor een nieuw eenpersoonsbed in de kamer heeft de kamer al een hele andere uitstraling. Welk bed je ook kiest, kies je voor een bed met een hoofdeind dan creëer je een luxe uitstraling voor de gasten. Maar een eenvoudig bed met het juiste matras zullen de gasten ook heel erg waarderen. Welk bed je ook kiest, een bed van beddenplein geeft je precies wat je ervan verwacht. 

Waar moet je op letten bij het inschakelen van een taxateur

Waar moet je op letten bij het inschakelen van een taxateur

Je wilt een huis of pand laten taxeren. Dat is een verstandige beslissingen. Maar waar moet je eigenlijk op letten bij het kiezen van een taxateur en het daadwerkelijk (laten) uitvoeren van een taxatie? In dit artikel geven wij een een aantal tips waar je op moet letten als je een taxateur gaat kiezen of als je de taxatie gaat (laten) uitvoeren.

 1. Is de taxateur gecertificeerd?

Er zijn twee soorten registers voor taxateurs. Controleer of je taxateur is ingeschreven bij het VastgoedCert of SCVM. Is dit niet het geval? Kies dan voor een andere taxateur. Soms komt het ook voor dat het taxatierapport wordt nagekeken door het NWWI. Dan moet je taxateur wel gevalideerd zijn deze partij.

 1. Taxateur en aankoopmakelaar

Je mag niet dezelfde taxateur als aankoopmakelaar hebben. Dat komt omdat een aankoopmakelaar het hele proces heeft meegemaakt. Je bent dus verplicht om een andere taxateur in te schakelen, houd hier rekening mee.

 1. De kosten

De kosten van een taxatie kunnen flink oplopen. Spreek een vaste prijs af met je taxateur en weet op voorhand wat er allemaal getaxeerd moet en gaat worden. Hier moet je je vooraf dus zeker goed over inlezen om misverstanden te voorkomen. Daarbij komt wel dat de taxatiekosten in veel gevallen af te trekken zijn, wat natuurlijk prettig is.

 1. Google je taxateur

Zoals gezegd moet je dus kiezen voor een taxateur die gecertificeerd is, maar je doet er ook goed aan om je taxateur even te Googlen. Wat komt er naar voren in de zoekresultaten? Bekijk de (Google) recensies even om te bepalen wat andere mensen van deze taxateur vinden. Een kleine tip die je veel verder zal helpen!
Een taxateur inschakelen is zeker een must, maar kies niet voor de eerste de beste. Lees je goed in, laat je informeren en doe vooral zelf onderzoek. Maak een weloverwogen keuze voor je taxateur. Alles is er natuurlijk op gericht om je taxatie zo goed mogelijk uit te laten voeren.

Handig: aandachtspunten oplevering nieuwbouwwoning

Handig: aandachtspunten oplevering nieuwbouwwoning

Het moment is bijna daar: je nieuwbouwhuis wordt binnenkort opgeleverd. Een spannende tijd. In de afgelopen tijd is er hard gewerkt aan je huis door aannemers en onderaannemers. Je kunt niet wachten om je nieuwe stekje te betreden. Maar, eerst is er natuurlijk nog de oplevering. Wij hebben een aantal tips voor je op een rij gezet waar je aan moet denken als je nieuwbouwwoning wordt opgeleverd. Zorg dat je voor onaangename verrassingen komt te staan en bereid je dus goed voor op de oplevering van je woning.

 1. Neem je meerwerklijst mee

Bij een nieuwbouwwoning heb je een meerwerklijst. Vergeet deze niet mee te nemen en controleer of al het meerwerk naar wens is uitgevoerd.

 1. Neem een specialist mee

Je doet er goed aan om iemand mee te nemen tijdens de oplevering. Een specialist ziet namelijk de dingen die je zelf over het hoofd ziet. Daarnaast is het gewoon erg prettig om op iemand terug te kunnen vallen tijdens het oplevermoment. 4 of 6 ogen zien immers meer dan 2 ogen. Een specialist kan ook een keuringsrapport opstellen. 

 1. De tijd

Het oplevermoment van een woning kan soms best even in een beslag nieuwen. Ga niet haasten en laat je zeker niet opjagen. Je moet voldoende tijd hebben om de oplevering van je huis goed af te ronden. Voel je je opgejaagd? Geef dit gewoon aan, je hebt er recht op.

 1. Check beschadigingen

Waar gewerkt wordt, bestaat de kans dat er beschadigingen zijn opgetreden. Controleer daarom goed alle elementen in het huis op beschadigingen. Zodra je ze ziet, kun je ze direct voorleggen aan de aannemer.

 1. Check het water

Controleer ook goed water uit alle elementen uit je woning komt. Het toilet, de kraan in de keuken, et cetera. Controleer dit goed!

Goed voorbereid naar een oplevering toe werken is zeker het halve werk. Zorg er daarom voor dat je weet wat je kunt verwachten als je naar de oplevering gaat. Praat ook met mensen die al eens een oplevering hebben meegemaakt. Daar kun je zeker van leren. 
Bron: Makelaar ‘t Harde

Op zoek naar een overkapping Deventer

Op zoek naar een overkapping Deventer

Als je het hebt over overkapping Deventer dan zijn hier nog veel verschillen tussen. Voor iedere plek kan een overkapping natuurlijk weer anders zijn. Voor de een geef je wat meer geld uit dan voor het ander. 

 • Veranda
 • Prieeltjes
 • Carport
 • Zonnezeilen
 • Pergola’s

En natuurlijk zijn er ook blokhutten of tuinhuisjes. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en maten. Je kan deze laten monteren door een gespecialiseerd team, maar je kan dit ook zelf doen. Ook is het mogelijk om losse onderdelen te kopen. Koop bijvoorbeeld een los dak dan kan je de onderkant zelf bepalen. Je bent natuurlijk goedkoper uit als je ervoor kiest om het huisje zelf te plaatsen.

Verschillende overkappingen

Bij overkappingen Deventer zijn er een aantal verschillen. Je hebt de veranda’s van aluminium deze zijn ideaal voor aan het huis. Echter kunnen deze ook als uitbouw fungeren als je glazen schuifdeuren laat plaatsen. Zo vergroot je het leefgedeelte van het huis en als het lekker weer is kunnen de deuren gewoon open. Een prieel kan ook schitterend zijn dit is een overkapping zonder zijwanden. Deze wordt vaak iets verder naar achter in de tuin geplaatst. Daarnaast heb je ook nog schuifzeilen. Deze relatief goedkope oplossing zorgt er ook voor dat je uit de zon of regen zit.  De carports zijn in verschillende formaten leverbaar met een puntdak of een plat dak. Al deze overkappingen kunnen geplaatst worden, echter kan je dit ook zelf doen mits je handig bent. Bij een bestelling van boven de 1000 euro wordt de overkapping ook nog eens gratis thuis geleverd. 

De beste lampen bij De Lampjesfabriek

De beste lampen bij De Lampjesfabriek

Een goede lamp is niet alleen handig wanneer het donker begint te worden binnen, ook kan het voor veel sfeer zorgen in de woning. Je wilt daarom altijd een lamp die het beste bij jouw interieur past en waar je met trots naar kunt kijken. Het is daarom ook niet gek om te bedenken dat er veel verschillende lampen op de markt te vinden zijn. Bij De Lampjesfabriek kun je gedurende ieder moment van de dag de beste lampen voor jouw woning vinden, waardoor je altijd een goede sfeer te pakken hebt. 

Meerdere modellen voor ieder interieur 

De Lampjesfabriek kent lampen in verschillende uitvoeringen en prijsklassen. Het is geheel afhankelijk van jouw budget welke lamp je het beste aan kunt schaffen. Zo kun je bijvoorbeeld voor hanglampen gaan, waarbij je meerdere modellen kunt vinden. Of je nu voor eenvoudig of juist wat uitbundiger gaat, je hebt altijd de beste oplossing tot jouw beschikking. Daarnaast kun je verscheidene LED-lampen in het assortiment vinden. Door alle categorieën op de website aan te klikken kun je alle mogelijkheden met elkaar vergelijken en de beste keuze gaan maken. 

Alle onderdelen aan huis geleverd 

Echter kun je bij De Lampjesfabriek niet alleen terecht voor een volledige lamp. Ook accessoires, zoals snoeren en fittingen zijn eenvoudig te bestellen via de website. Zo heb je altijd alles in huis om jouw lampen op de juiste manier te kunnen repareren of zelfs helemaal zelf samen kunnen stellen. Daarbij hoef je nooit hoge prijzen te verwachten en wordt alles binnen een kort tijdsbestek aan huis geleverd. Hierdoor ben je van alle gemakken voorzien en kun je genieten van jouw nieuwe lampen en de sfeer die deze met zich meebrengen.

Kies hier jouw zwarte trapleuning

Kies hier jouw zwarte trapleuning

Je hebt mogelijkheden genoeg als je hier online jouw zwarte trapleuning gaat uitzoeken. Zorg er voor dat je heel goed weet welke afmetingen je moet hebben en van daaruit kun je dan hier eenvoudiger zoeken. Daarnaast kun je hier altijd rekenen op kwaliteit, lage prijzen en snelle leveringen. Ideaal dus als jij snel aan de slag wilt in je woning en dan alles op elkaar af wilt stemmen. Soms ben je gewoon toe aan wat nieuws en alleen een nieuwe leuning bij de trap kan al voor veel moois zorgen. Ook wanneer je je interieur bijvoorbeeld gaat aanpassen in andere kleuren dan kun je ook daar wat mee doen. Vaak denken mensen niet direct aan de trap, maar dit kan wel het verschil maken. Ga er daarom ook maar eens voor zitten en dan kun je hier ook snel je keuze maken en dan zal je zien hoe anderen er op reageren. Het zal opvallen en prachtig ogen!

zwarte trapleuning

Voordelen zwarte trapleuning

Je hebt voordelen genoeg als je voor de zwarte trapleuning gaat. Je kunt er dan namelijk weer wat andere dingen op aan laten sluiten, meerdere kleuren in je interieur passen goed bij elkaar. Misschien is de leuning ook wel gewoon toe aan vervanging en ook dan is dit een mooie kans waar je wat mee moet doen. Wanneer wij je bij kunnen staan doen we dat graag en we horen het dan ook graag als je vragen hebt. We horen graag welke maten je nodig hebt en gaan voor je aan de slag!

zwarte trapleuning

Drie redenen waarom de Taxus Baccata zo populair is

Drie redenen waarom de Taxus Baccata zo populair is

Een haagplant uitzoeken doe je niet zomaar. Wordt het de Taxus Baccata, of toch de laurier of thuja? Of een heel andere haagplant? Er is zoveel keuze tegenwoordig, en welke keuze past is een persoonlijke. De Taxus Baccata is echter een van de populairste haagplanten en dat heeft een aantal redenen. Lees hier waarom de Taxus Baccata zoveel wordt gebruikt als haagplant.

Het hele jaar door groen

taxus baccata

Een haagplant wordt vaak gebruikt om een tuin dynamischer en gezelliger te maken maar heeft natuurlijk ook een privacy aspect. De taxus blijft het hele jaar door groen. Dat betekent dat je in de winter niet door dorre bruine takken hoeft te kijken maar ook dan tegen levendig groen kijkt. Het creëert meer privacy en is gewoon mooier om te zien.

Vogels zijn er dol op

Veel van ons helpen de natuur in ons land graag een stukje op weg. Als jij dat ook belangrijk vindt dan is de Taxus Baccata voor jou. De plant is namelijk erg populair bij  vogels. Ze maken er onder andere graag nestjes in dankzij de dikke beschutte takken. Maar ook genieten veel vogels van de fel rode besjes die in het juiste seizoen aan de taxus te vinden zijn. 

taxus baccata

Onderhoudsarm als plant

Niemand wil meerdere keren per jaar de heg moeten snoeien. Al helemaal in de winter is dit echt een rotklus. De Taxus Baccata is een plant die genoeg heeft aan eenmaal per jaar snoeien.

Garantie Gardena grasmaaier

Garantie Gardena grasmaaier

Je zult het waarschijnlijk niet nodig hebben, want Gardena straalt kwaliteit uit en is dat ook. Toch kan er zich een probleem voordoen. Je kunt in dat geval gebruik maken van de garantie op de Gardena grasmaaier. Uiteraard mag er geen sprake zijn van verkeerd gebruik of het zelf sleutelen aan de grasmaaier. Lees de garantiebepalingen die bij het apparaat horen en maak er gebruik van indien nodig. Bewaar het originele aankoopbewijs, waarop de aankoopdatum duidelijk staat vermeld. Normale slijtage als messen die bot zijn geworden valt niet onder garantie. Ook wanneer er onderdelen zijn gebruikt anders dan die van Gardena vervalt de garantie. De garantie op een grasmaaier is 24 maanden vanaf de dag van aankoop. Op bepaalde Gardena producten krijg je zelfs 25 jaar garantie als deze alleen voor particulier gebruik zijn ingezet.  

gardena grasmaaier

Service en onderhoud Gardena grasmaaier

De service die je krijgt bij Gardena producten is oké. Er is een speciale website waar jij je vragen kunt stellen over de Gardena grasmaaier en al het andere gereedschap. Je kunt je vraag online stellen, maar ook contact opnemen met de klantenservice. Zoek je verkooppunten van Gardena producten, ook die vind je op de website. Daarnaast wordt de robot grasmaaier aan je uitgelegd. Je wordt geïnformeerd en kunt vervolgens een keuze maken of deze maaier iets voor jou is. Het onderhoud kun je uitbesteden door de grasmaaier jaarlijks te laten nakijken. Of dat nodig is, bepaal je zelf en ligt ook aan het gebruik, weinig of intensief, grote velden of een klein gazon? Onderhoud dat je eenvoudig zelf kunt doen en erg belangrijk is voor het behoud van de Gardena grasmaaier, is het apparaat schoon te maken en droog weg te zetten, zeker in de winter. 

gardena grasmaaier

Kunststof gevelbekleding prijzen te vinden bij Plastica

Kunststof gevelbekleding prijzen te vinden bij Plastica

Graag eerst de kunststof gevelbekleding prijzen weten alvorens je overgaat tot koop? Dan ben je enorm van harte welkom om eerst bij Plastica te kijken. Dit bedrijf levert kwaliteit waar je van kunt profiteren, maar ook de prijzen zijn zeer aangenaam! Niet alleen is hier kunststof verkrijgbaar. Ook hout en zelfs aluminium is hier verkrijgbaar. Het ligt er maar net aan welk materiaal je graag wenst. Door op de website van Plastica te kijken krijg je alvast een indruk met wat zij jou kunnen bieden. Wil jij het graag persoonlijk ervaren? Geen probleem, dan kun je zonder probleem een proefmonster bestellen van het soort wat je graag wenst. Hiermee zal het maken van de juiste keuze een stuk aangenamer verlopen.

Ruim assortiment gevelbekleding

Dat Plastica kwaliteit levert is persoonlijk te ervaren. Voldoende recensies te lezen op deze website wat jouw besluit makkelijker zal maken. Zo bieden zij onder andere de volgende materialen aan: 

 • Hout
 • Kunststof
 • Steen
 • Aluminium
 • Natuursteen

Dat kwaliteit bij Plastica voorop staat maken zij graag waar. Dagelijks zal er een kritisch blik op al hun materiaal worden geworpen. Het belangrijkste hiervan is dat jij kunt profiteren dat kwaliteit geleverd wordt. In het assortiment van Plastica heb je tevens genoeg keuze uit diverse soorten, kleuren en maten. Hierin ben je natuurlijk vrij om een keuze uit te maken.

Wacht niet langer!

Kunststof gevelbekleding zal dan ook een aanwinst zijn voor jouw woning of bedrijfspand. Onderhoudsvrij en oogt erg modern. Wil jij liever eerst de prijzen hiervan weten? Schroom dan niet en neem vandaag nog contact op met dit bedrijf. Zij zullen met plezier een offerte voor je opmaken.