Inspiratie Wonen

Voor de leukste ideeën

De beste loodgieter van Brabant

Loodgieter Brabant

Laatst kreeg ik het idee dat mijn cv ketel niet meer helemaal goed werkte. Daarom heb ik de beste loodgieter van Brabant ingeschakeld om mij te helpen. De reden waarom ik hem de beste noem, is omdat hij heel erg bekent is in de buurt. Iedereen die bijvoorbeeld een lek heeft belt hem op. Hij werkt altijd heel erg snel en heeft een leuk team achter hem. Hij gaat pas weg bij een klant als die helemaal tevreden is. Wij huurde hem ook al jaren in voor kleine klusjes. Wij vonden het altijd ook heel erg gezellig als hij langs kwam. toen ik hem belde, herkende hij mij stem al. Hij vroeg waar hij deze keer voor moest komen. Ik vertelde aan hem dat het warme water de laatste tijd niet meer zo warm was.

Loodgieter Brabant

Een vriendelijke man

De beste loodgieter van Brabant had gelukkig tijd om deze week nog langs te komen. Dat was heel erg fijn, want ik houd er persoonlijk niet van om koud te douchen. Een aantal dagen later kwam de vriendelijke man langs die al zo vaak bij ons over de vloer kwam. Samen met hem liep ik naar de meterkast zodat hij kon ontdekken waar het aan lag. Nadat hij vijf minuten de cv-ketel had onderzocht, ontdekte hij het probleem. Een instelling was verkeerd komen te staan en dat had als effect dat het water minder warm kon worden. Binnen een minuutje had hij het opgelost voor mij, ik bedankte hem hartelijk.

Loodgieter Brabant