Inspiratie Wonen

Voor de leukste ideeën

De beste vakantie-ervaring bij de Bergjes

chaletbouw

Op zoek naar een unieke vakantie-ervaring? Probeer dan eens een verblijf in een op maat gebouwd chalet bij de Bergjes! chaletbouw houdt ons team bezig en kan je helpen bij het ontwerpen en bouwen van je perfecte chalet, wat je wensen ook mogen zijn. We hebben vele jaren ervaring in de chaletbouw, dus je kunt er zeker van zijn dat je de best mogelijke service krijgt. Neem een kijkje op onze website om meer te weten te komen over de vele mogelijkheden die we bieden!

chaletbouw

Verkoop en maatwerk 

Als het op de bouw van je droomchalet aankomt, kun je bij de Bergjes terecht. Ons team van ervaren adviseurs werkt met je samen om een ontwerp op maat te maken dat aan al je wensen en behoeften voldoet. Of je nu een specifieke houtsoort zoekt of een persoonlijk tintje aan het interieur wilt geven, wij zorgen ervoor dat je chalet precies wordt zoals je het je voorstelt. En omdat we weten dat elk chalet uniek is, bieden we een reeks flexibele financieringsmogelijkheden die passen bij je individuele omstandigheden. Dus waarom wachten? Neem vandaag nog contact met ons op om te beginnen met de planning van je droomchalet.

Hoe gaat het proces in zijn werk

Dus, je bent klaar om je droom chalet te bouwen. Maar hoe gaat het proces in zijn werk? Eerst kies je een van onze basismodellen als uitgangspunt. Dan werken we met je samen om het chalet precies aan je wensen aan te passen. Dit omvat zaken als het kiezen van de juiste indeling, het bepalen van de sfeer door kleur- en materiaalkeuze, en meer. We maken gedetailleerde 2D en 3D tekeningen zodat je precies kunt zien hoe je chalet er uit zal zien voor we met de bouw beginnen. Als alles klaar is, gaan we aan de slag met de bouw van je unieke droomchalet.