Inspiratie Wonen

Voor de leukste ideeën

De leukste kleding voor hem

Mannen zijn steeds vaker bezig met de kleding die zij dragen. Dit is niet alleen door het algemene beeld op straat goed zichtbaar, maar ook op de online webshops is goed te zien dat het aanbod voor de heren steeds breder wordt. Doordat de mannen steeds meer bezig zijn met hun kleding, spelen de bedrijven in de modewereld hier maar wat graag op in. Juist nu ook de zomer er weer aankomt is het uiteraard tijd voor een nieuwe kledingkast gevuld met de laatste mode die deze zomer helemaal hip zal zijn. Toch is het bij kleding ook belangrijk om dicht bij jezelf te blijven, zodat de kleding altijd zal passen bij jou als persoon. Om hiervoor te zorgen is het noodzakelijk om goed na te denken over wat je precies wil uitstralen en wat jouw rol zal zijn in bepaalde situaties. Als manager wil je er natuurlijk anders bijlopen op de werkvloer dan wanneer je boodschappen gaat doen op zaterdagmiddag. 

 

Stijlvolle kleding

Daarom is het dus belangrijk om te weten waarvoor jij bepaalde kleren nodig zal hebben. Deze zomer zullen vooral de overhemden en poloshirts in de mode raken, gecombineerd met stijlvolle broeken, zowel lang als kort. Wanneer er gelet wordt op de kleurencombinaties is het handig om te weten welke kleuren jou goed staan. Dit is een kwestie van meerdere kledingstukken met diverse kleuren uitproberen om daarachter te komen. De kleuren die deze zomer in de mode zullen raken zijn zacht, maar toch opvallende kleuren, zoals lichtgeel, lichtblauw en lichtgroen. Met deze kledingstukken in de kledingkast zal het dus helemaal goed moeten komen in de zomer. Ook voor de grote maten heren is dit het kledingadvies voor de aankomende zomer. Zo zal elke man er op z’n best bijlopen in de zon.  

 

Ook het ondergoed

Niet alleen de kleding zelf is belangrijk. Het is ook fijn om ondergoed te dragen dat comfortabel zit. Er zijn ondertussen diverse soorten ondergoed voor zowel heren als vrouwen, waardoor er een ruime keuze is. Iedereen kan daardoor goed uitzoeken wat wel of niet lekker zit. Voor heren valt de keuze vaak op de slip of een boershort. Het is belangrijk dat beide stevig zitten, maar niet te strak zijn. Dit kan namelijk een oncomfortabel gevoel geven, terwijl comfort juist het belangrijkste is bij ondergoed. Zorg qua kleuren niet voor alleen maar wit ondergoed. Kies er in plaats daarvan voor om een beetje af te wisselen met bijvoorbeeld zwart, grijs, blauw of rood.