Inspiratie Wonen

Voor de leukste ideeën

De schilder uit Amstelveen is heel goed

schilder amstelveen

Mijn man en ik zijn net verhuist naar een nieuwe woning waar nog het een en ander aan moest gebeuren. Daarom zocht ik op internet naar de zoekterm “schilder Amstelveen” in de hoop iemand te vinden die dit professioneel kan. Al snel kwam ik bij een goed bedrijf uit waarover ik veel positieve dingen las op het internet. Mijn man en ik hebben zelf in ons vorige huis de muren een kleur gegeven en wij waren toch niet zo blij met het resultaat. Er zaten een paar lichtere vlekken en daarom willen wij het nu door iemand laten doen die veel ervaring heeft.

schilder amstelveen

Een mooi resultaat

Aan de schilder uit Amstelveen hadden wij van te voren doorgegeven welke kleuren wij allemaal wilden in ons huis. De meeste muren wilde wij wit maar voor de slaapkamers van de kinderen andere kleuren. Onze jongste zoon wilde graag een mooie groene kleur want hij was gek op de natuur. Onze dochter wilde roze omdat zij van prinsessen hielt en onze oudste zoon wilde graag een donkere blauwe kleur op een muur hebben. Toen de vakman bij ons thuis aankwam hebben wij hem aangewezen waar welke kleur moest. Het eindresultaat was heel erg mooi.