Inspiratie Wonen

Voor de leukste ideeën

De seniorentelefoon helpt u in het dagelijkse leven

Onlangs heb ik een mobiele telefoon gekocht maar helaas kan ik hier niet meer mee omgaan vanwege mijn leeftijd. De technologie gaat zo snel vooruit dat ik het niet meer bij kan houden. Ik zocht daarom naar een oplossing om toch een mobiele telefoon bij mij te dragen en een makkelijke software heeft zodat ik deze ook gemakkelijk kan gebruiken. Ik ben op het internet gaan zoeken en kwam toen uit op de website van Worldwide Vision, waar ze verschillende hulpmiddelen verkopen voor mensen met een auditieve-, visuele- of leesbeperking en senioren. Hier hadden ze ook de seniorentelefoon. Deze leek mij erg makkelijk in gebruik, alleen zag ik door het ruime assortiment door de bomen het bos niet meer en heb toen besloten om een van de medewerkers op te bellen en te vragen welke seniorentelefoon het beste bij mij past. Aan de telefoon kreeg ik een hele vriendelijke dame en zij stelde mij een aantal vragen. Op basis van deze vragen kon zij bepalen welke telefoon het beste bij mij zou passen. Deze seniorentelefoon is ook besteld. Op de website stond al aangegeven dat de levertijden kort zijn aangezien ze bijna alle producten altijd op voorraad hebben. Ook in werkelijkheid was dit het geval en had ik de seniorentelefoon al binnen een paar dagen binnen.

De telefoon is erg handig in gebruik en ben erg tevreden met de aankoop! Het is een echte aanrader om de seniorentelefoon te bestellen via Worldwide Vision.

Verschillende soorten seniorentelefoons

  • Bureautelefoons
  • Draadloze telefoons
  • Mobiele telefoons