Inspiratie Wonen

Voor de leukste ideeën

Eindelijk heb ik sonoconnect aangeschaft

sonoconnect

sonoconnectAl langere tijd wilde ik sonoconnect hebben, maar het kwam er nooit van om dit aan te schaffen. Ik had namelijk geen idee waar ik dit het beste kon kopen. In verschillende winkels heb ik gekeken, maar nergens was de lengte op voorraad die ik graag wilde hebben. Om een kleiner stuk dan nodig te kopen vond ik ook niet handig, want dan zou het maar half werken. Daarom ben ik uiteindelijk online verder gaan zoeken. Daar zag ik al snel dat het aanbod een stuk groter was, dus het moet wel lukken om eraan te komen. Ook merkte ik op dat de prijs lager was dan ik had verwacht.

Echt een aanrader

Via Grow Expert heb ik uiteindelijk 10 meter sonoconnect gekocht. Hiermee ben ik nu mijn ventilatiekanalen aan het isoleren. Op deze manier verliezen zij niet alleen minder lucht, maar maken ze ook minder geluid. Daardoor zal ik een stuk prettiger kunnen werken en zullen mijn planten hopelijk nog beter gaan groeien. Mijn bestelling had ik al na een dag in huis, dus de levering was ongelofelijk snel. Daarom zou ik het iedereen aanraden om meteen online hier te kijken in plaats van eerst nog op andere plekken. Op deze manier bespaar jij een hoop tijd en ook geld.