Inspiratie Wonen

Voor de leukste ideeën

Ga altijd voor kwaliteit en comfort

matras 130x210

Onderschat niet wat een matras 130×210 met je lichaam doet, een verkeerd matras zal er niet alleen voor zorgen dat je geen goede nachtrust hebt. Ook je spieren en gewrichten hebben eronder te lijden, wakker worden met pijn in je lichaam kan een oorzaak zijn van een verkeerd matras. Kies zorgvuldig wat voor toplaag en kern je nodig hebt, om je lichaam die ondersteuning te kunnen geven wat het nodig heeft. Wordt je lichaam goed ondersteund zal dit direct merkbaar zijn aan het comfort. 

matras 130x210

Afritsbare hoes

Natuurlijk is er ook gedacht aan de hygiëne bij een matras 130×210, de hoes is afritsbaar en eenvoudig in de wasmachine te wassen. Op deze manier hoef je nooit geen zorgen te hebben over de hygiëne van je matras, gebeurd er een keer iets tijdens de nacht dan is dit zo opgelost door de hoes te wassen. Geen vlekken en vuil op je matras, dit is niet alleen schoon en fris maar je doet met je matras ook veel langer. Je bent niet alleen voordeliger uit maar ook nog eens duurzamer. 

Verzeker jezelf van een goede nachtrust

Stop met liggen draaien in je bed en gun jezelf de nachtrust die je hard nodig hebt, door het kopen van een matras 130×210 in de webshop van perfecthomeshop.eu slaap je weer lekker. Door de jarenlange ervaring, en het ontwikkelen van de matrassen weet je zeker dat je kwaliteit in huis haalt. Alle matrassen zijn na het ontwikkelen maandenlang getest, dit om er zeker van te zijn dat de kwaliteit en het comfort hoog ligt. Wil je ook genieten en weer als een roosje slapen, kijk dan snel in de webshop voor een perfect matras.