Inspiratie Wonen

Voor de leukste ideeën

Haal een stukje buiten naar binnen met steen behang

Steen behang

U bent het liefst de hele dag buiten, lekker in de natuur. Toch kunt u natuurlijk niet de hele dag buiten doorbrengen. Wilt u ook in huis van de unieke sfeer van buiten kunnen genieten? Dan kunt u een stukje buiten naar binnen halen. Dit doet u door steen behang op de muur te plakken.

Vele verschillende prints

Steen behang is behang met een steenprint. Het behang wordt met vele verschillende prints verkocht. U kunt bijvoorbeeld een behangetje kopen met een vrij grove steenprint, maar ook met een wat strakker ontwerp. Door de vele verschillende prints te bekijken, vindt u vanzelf een print die u mooi vindt.

Ons advies: kijk eens naar de stijl van uw interieur? Heeft u een industrieel interieur? Dan kunt u het beste steen behang met een stoere en robuuste print bestellen. Heeft u een modern interieur, dan staat een behangetje met strakker ontwerp mooier in uw huis. Hoe beter uw nieuwe behang bij de stijl van uw interieur past, des te mooier het eindresultaat is!

Steen behang

Binnen 48 uur in huis

Bestelt u uw steen behang bij Abcbehang.nl, dan hoeft u nooit te lang te wachten voor u uw bestelling in huis heeft. Het behang dat Abcbehang.nl op voorraad heeft, wordt namelijk al binnen 48 uur geleverd. Dit betekent dat u binnen 2 dagen na het plaatsen van uw online bestelling al kunt starten met behangen. Voor u het weet, ziet uw interieur er heel anders uit door dat prachtige steen behang op de muur.

Gemakkelijk en snel bevestigd

Heeft u geen ervaring met behangen? Maakt u zich dan geen zorgen, want het behang van Abcbehang.nl is erg gemakkelijk te bevestigen. Ook als u nog nooit behangen heeft, zit het behang in een mum van tijd op de muur. En wilt u niet zelf behangen? Dan kunt u altijd een behangspecialist inhuren om dit voor u te doen.