Inspiratie Wonen

Voor de leukste ideeën

klusbedrijf oosterhout levert professioneel werk

Mijn vrouw en ik zaten al een lange tijd te twijfelen of we wel of niet een aanbouw wilde hebben. Uiteindelijk hebben we toch besloten om het voort te zetten. Het was alleen de vraag bij wie. Een goede kennis van ons kende wel een goed adres en verwees ons vervolgens door naar klusbedrijf oosterhout. Het bedrijf is heel allround. Ze doen tuinwerkzaamheden, stucwerk, schilderen, aanbouw en nog veel meer. Het is natuurlijk wel de vraag of ze ook kwaliteit leverde, maar ook dat deden ze.

Uitstekende werkwijze.klusbedrijf oosterhout

Het bedrijf kwam langs om een offerte te maken voor de aanbouw. Wat opviel was dat ze erg voordelig waren en als je het vergeleek met overige aannemers al helemaal. We hebben toen besloten om de aanbouw voort te zetten bij klusbedrijf oosterhout. 

aannemersGeweldige prestatie.

In totaal is het klusbedrijf twee weken bezig geweest met onze aanbouw. Erg snel als je het mij vraagt. Tijdens het bouwen kon je merken dat ze veel ervaring hadden. Ze werkte erg nauwkeurig, maar ook snel. Het is daarom ook echt een aanrader om bij verbouwingsklussen dit bedrijf in te schakelen. Ze hebben namelijk drie punten wat ieder persoon erg belangrijk vindt. Namelijk een goede service, voordelige prijzen en ze leveren kwaliteit. Ik wil je daarom adviseren om op de website te kijken voor meer informatie. Mocht je er niet uitkomen of vragen hebben dan kan je te allen tijde contact opnemen met het bedrijf. Zowel telefonisch als via de mail.