Inspiratie Wonen

Voor de leukste ideeën

Koelkasten, alle aanbiedingen, soorten en maten

Iedereen in Nederland heeft wel een koelkast in huis en die is helaas zo nu en dan aan vervanging toe. Daarom is het verstandig om de nieuwe koelkast in de aanbieding te kopen. Voordat je een nieuwe koelkast koopt is het wel verstandig om je er een beetje in de soorten en aanbiedingen te verdiepen.

Koelkast kopen

Koel-vriescombinatie en aanbiedingen

Als eerste is er de koel-vriescombinatie. Deze hebben de meeste consumenten in huis. Deze koelkast is ongeveer 1.80 meter hoog en bestaat uit twee delen. Het onderste gedeelte wat gewoonlijk het kleinste is, is het vries gedeelte. Daarbovenop staat het koelgedeelte. Het voordeel is dat je dan de koelkast en vriezer altijd dicht bij elkaar hebt. Deze koelkast is vaak in de aanbieding bij verschillende webshops.

Dubbel-deurskoelkasten en aanbiedingen

Deze koelkast is eigenlijk precies hetzelfde als de koel-vriescombinatie alleen zit het vriesvak aan de bovenkant en het koelgedeelte onderin. Het vriesgedeelte blijft het kleinst waardoor er de meeste ruimte over blijft voor het koel gedeelte. Deze koelkast aanbiedingen zijn te vinden in webshops, maar ook gewoon in de winkels. Voor de beste prijzen kun je het beste naar een vergelijkingssite gaan.

Amerikaanse koelkast in de aanbieding

Een populaire variant van de ‘normale’ koelkasten is de Amerikaanse koelkast. Deze is vrij breed en redelijk in de lengte. Het is een stijlvol ontwerp om in het huis te hebben aangezien het koel, en vriesvak naast elkaar zitten met twee verschillende deuren. Dit is over het algemeen een wat duurdere SMEG koelkast aanbieding aangezien het ook een grotere koelkast is.