Inspiratie Wonen

Voor de leukste ideeën

Koop een design ligbed voor in de tuin

design ligbed tuin

Mijn moeder en vaders wouden al heel lang hun gaard eens gaan aanpakken, het was nu helemaal overwoekerd. Helemaal boven op hen lijstje stond ”design ligbed tuin”. Dat wou mijn moeder namelijk al zo lang een keer aanschaffen. Zij had aan zichzelf belooft dat zij er een mocht kopen als de gaard weer op orde was. Mijn vader begon als aller eerst met het gras maaien want dat was al veel te lang niet meer gebeurt. Mijn moeder hielt zich vooral bezig met het weghalen van onkruid zoals brandnetels. Zij vroegen mijn vriend en mij ook om hulp. Onze taak was om de heg te snoeien. In de middag gingen wij met zijn alle gezellig samen lunchen en bespreken wat er nog meer moest gebeuren.

design ligbed tuin

Een heel karwei

Tijdens dat wij aan het werk waren kon mijn moeder maar niet ophouden over een design ligbed voor in de tuin die zij bij het merk Dutch Riviera had gezien. Volgens haar waren zij in allemaal verschillende kleuren beschikbaar, maar was de grijze kleur de beste keuze. Wij hadden het werk in de gaard een beetje onderschat. Uiteindelijk hebben wij er mijn zijn alle bijna wel vier dagen aan gewerkt. Dat doet natuurlijk niks af aan het plezier wat wij met zijn alle gehad hebben. Ons harden werken werd ook zeker beloont want de gaard zag er weer zo mooi uit als vroeger. Mijn moeder kroop gelijk achter de computer om haar bestelling te plaatsen. Zij kon niet wachten totdat het eindelijk bezorgt werd.