Inspiratie Wonen

Voor de leukste ideeën

Lounge meubelen huren

lounge meubelen huren

Mijn man en ik zijn net verhuist naar ons nieuwe huis met een gigantische tuin. Wij zochten op internet naar ”lounge meubelen huren” want wij wouden er een voor in onze tuin. Omdat wij beide nog nooit een tuin hadden gehad wouden wij niet gelijk een set kopen omdat wij niet wisten hoe vaak wij zoiets zouden gebruiken. Het leek ons een slim plan om er eerst gewoon eentje te leasen voor een zomer zodat wij erachter konden komen hoe vaak wij de set daadwerkelijk zouden gebruiken. Ook wisten wij nog niet zo goed wat wij voor in de tuin wouden dus dit leek de perfecte oplossing. Van mijn moeder kreeg ik een tip door van een betrouwbaar bedrijf die wij hier voor konden inschakelen.

lounge meubelen huren

Veel keuze

Bij bedrijf dat mijn moeder had doorgegeven kon ik inderdaad lounge meubelen huren voor een bepaalde tijd. Ik was verrast door het grote assortiment waaruit jij kon kiezen. Samen met mijn man heb ik die avond gelijk eentje uitgekozen die wij graag in de tuin wouden voor de zomer. De medewerkers van het bedrijf waren echt heel aardig en behulpzaam. We spraken een dag af waarop zij de set langs zouden brengen. Toen zij aankwamen belde zij netjes aan en dronken met ons eerst een kopje koffie. Daarna zetten zij de set in onze grote achtertuin op de veranda die wij hadden laten bouwen. Het zag er heel erg mooi uit en die avond besloten mijn man en ik om samen buiten te gaan zitten.

lounge meubelen huren