Inspiratie Wonen

Voor de leukste ideeën

Magic Carpets

marine-80Hoera, ik heb een eigen studentflat. Toen ik twee jaar geleden ging studeren, hoopte ik snel een eigen plek te vinden. Maar helaas, het heeft lang geduurd voordat het zover was.

boss_lines_grijs_5645

Magic Carpets
Een eigen flatje is de eerste stap, inrichten en gezellig maken wordt moeilijker, want als student heb ik niet veel geld en ook al heb ik iets toegestopt gekregen van mijn ouders, het zal toch allemaal heel basaal moeten. Een studiegenoot wees me op Magic Carpets waar ik hele goedkope, maar goede tegels kan kopen. Zij leveren zonder transportkosten als de bestelling boven de 250€ ligt. Ik weet nog niet of ik dat wel haal, maar het is goed om te weten.

bruin_853_2

Mijn eerste woning
Omdat dit mijn eerste woning is, heb ik met mijn budget keuzes moeten maken. Ik heb een leuke inboedel bijeen gekocht bij de Kringloop, van huis uit kook- en eetgerei mee gekregen, mijn eigen bed meegenomen en ga bij Magic Carpets op zoek naar iets voor op de vloer, zodat ik geen koude voeten krijg. Gordijnen en zo heb ik voor een prikje over kunnen nemen van de vorige bewoonster. Op de verdieping hebben we een gezamenlijke was- en droogmachine en we hebben een gezamenlijk balkon. Ik denk dat ik voor een paar verschillende kleuren tegels kies die ik door elkaar heen ga leggen, zodat het er vrolijk en kleurrijk uit zal zien. Ik heb gezien dat ik van de acties gebruik kan maken, waardoor ik al tegels voor minder dan 2 euro per stuk kan krijgen.