Inspiratie Wonen

Voor de leukste ideeën

Na een inbraak weer veilig slapen

slotenmaker arnhem

Je hebt een inbraak gehad in je huis. Wat je dacht dat jouw veilige stulpje zou zijn, bleek niet zo veilig. Misschien heb je nu zelfs problemen met slapen, niet heel gek maar wel vervelend! Je wilt het voortaan liever voorkomen dan genezen natuurlijk. Maar hoe kun je dit nou voorkomen? Daar word je in deze blog mee geholpen. 

Politie bellen, inventariseren en de verzekering bellen

Natuurlijk, het ligt vrij voor de hand. Bel meteen de politie, maak overal foto’s van en probeer er achter te komen wat er is gestolen. Bel ook de verzekering, als je dit niet doet is er een kans aanwezig dat je geen geld meer kunt krijgen. De verzekering wil vaak dat je zwart op wit kunt aantonen dat je aangifte hebt gedaan en precies zien wat er is gestolen. Verzekeringsmaatschappijen doen er vaak alles aan om niet uit te betalen, dus zorg dat je goed beslagen ten ijs komt. 

slotenmaker arnhem

De slotenmaker bellen

Je moet contact opnemen met een professionele slotenmaker om de sloten zo snel mogelijk te laten vervangen. Een betrouwbare slotenmaker Arnhem moet je ook buiten de kantooruren ter plaatse kunnen helpen. Een woninginbraak is een sterk signaal dat het tijd is om de beveiliging rond je woning te verhogen. Vraag een slotenmaker en een aanbieder van woon beveiligingssystemen om advies over hoe je de zwakke punten van het huis kunt aanpakken en inbraak kunt voorkomen. Een slotenmaker in Arnhem zal je sloten kunnen vervangen, advies geven over de toevoeging van andere sloten op plekken zoals ramen, achterdeuren, tuindeuren en zo voort. Daarnaast heeft een slotenmaker uit Arnhem wellicht goed contact met iemand die beveiligingssystemen aanbiedt, hij of zij kan je dan helpen met alarmsystemen en/of camera’s. Optimale beveiliging is cruciaal voor het voorkomen van inbraak.