Inspiratie Wonen

Voor de leukste ideeën

Pallet stellingen

Pallet stellingen worden in bijna elke branche gebruikt om ruimte te besparen en maximale zichtbaarheid van gepalletiseerde producten te creëren. Vanwege hun veelzijdigheid en productiviteitsverhogende eigenschappen worden pallet stellingen in snel tempo de voorkeurskeuze voor warehousing en andere distributieactiviteiten. Sommige pallet stellingen worden nu zelfs gebruikt in plaats van tafelrekken. Deze veelzijdige apparaten kunnen worden gebruikt om het gewicht van honderden pallets handelswaar te dragen, zodat de opgeslagen artikelen te allen tijde veilig worden opgeslagen. Voordat u pallet stellingen aanschaft, dient u de veiligheid van pallet stellingen te bekijken. Het belangrijkste waar u op moet letten, is de hoogte van het stellingsysteem. De maximale hoogte mag niet minder zijn dan 48 inch, als je verticale modellen gaat gebruiken.

Een andere belangrijke factor

Een andere belangrijke factor is het aantal beschikbare pallet stellingen. Hoe meer pallet stellingen u koopt, hoe groter de kans op maximaal draagvermogen en levensduur. De beste manier om ervoor te zorgen dat uw magazijn over voldoende stellingsystemen beschikt, is door zowel de verticale als de horizontale modellen te installeren. Het goede nieuws is dat de kosten van deze twee typen sterk variëren, dus het is niet moeilijk om palletrekstaanders en overheadframes te vinden die binnen uw budget passen. Er zijn tegenwoordig in principe drie soorten palletrekken op de markt: de staande rekken, de oplegrekken en de groothandelspalletrekken.

De Lay-on-top en Wholesale palletstelling wordt geïnstalleerd met behulp van spouwankers

Aan de andere kant worden de Lay-on-top en Wholesale pallet stellingen geïnstalleerd met behulp van spouwankers, wat een handige installatie-oplossing biedt. Het zelf monteren van spouwankers kan echter een hele uitdaging zijn en leidt vaak tot materiële schade. Het derde type – het verticale opslagsysteem – gebruikt grote zwenkwielen of wielen om de rekken van de ene verdieping naar de andere te verplaatsen. Verticale ruimte kan worden gemaximaliseerd wanneer verticale rekken worden gebruikt met deuren met een smalle ruimte.Zorg er bij het selecteren van palletstellingen of magazijnstellingen voor dat u degene kiest die het beste bij uw specifieke vereisten passen.