Inspiratie Wonen

Voor de leukste ideeën

Pluggen bestellen

Bij Bevestigingsexpert

Voor sommige klussen heb je niet genoeg aan alleen een schroef of een bout op zich. Wanneer je met harde en niet-elastische materialen werkt, kan het lastig zijn om door het object heen te komen om je onderdelen te kunnen bevestigen. Het is daarom verstandig om gebruik te maken van pluggen, zodat je eenvoudiger je bevestigingsmateriaal in het gewenste oppervlak kunt monteren. Maar welk soort pluggen kan je het beste gebruiken bij welke opdracht? Gelukkig kan je bij Bevestigingsexpert niet alleen je bevestigingsmateriaal bestellen, maar ook de pluggen die hierbij passen.

Bij Bevestigingsexpert kan je pluggen bestellen onder de noemer van ‘ankers en pluggen’. Filter met de handige filteropties aan de zijkant van de pagina je zoekresultaten op alleen ‘pluggen’ en je krijgt het complete overzicht van welke pluggen je kunt bestellen. Bij Bevestigingsexpert heb je een keuze uit wel 167 pluggen verspreid over verschillende soorten. De soorten pluggen die je kunt bestellen zijn universele pluggen, alligatorpluggen, duopowerpluggen, gipsplaatpluggen, hollewandpluggen, kozijnpluggen, nagelpluggen, nylonpluggen en plaatpluggen.

Pluggen voor elke klus

Je kunt bij Bevestigingsexpert pluggen bestellen die bedoeld zijn voor elk soort materiaal. Er zijn verschillende groottes en diameters van de pluggen, waardoor er voor elke maat schroef of bout wel een plug te bestellen is. Deze pluggen zijn van een hoge kwaliteit en doen hun werk als verbindende factor tussen bevestigingsmateriaal en onderdelen feilloos.

Voor sommige opdrachten weet je al welke pluggen je kunt bestellen. Je bestelt gipsplaatpluggen als je met gipsplaten werkt, hollewandpluggen als je een plug in een holle wand moet plaatsen en ga zo maar door. Alleen niet alle pluggen die je kan bestellen zijn even duidelijk waar ze voor dienen. Zo komt de alligatorplug aan zijn naam door de vorm, niet door wat het doet. Weet je niet welke plug je moet bestellen voor je klus, vraag dan advies aan de experts van Bevestigingsexpert. Zij kunnen je goed adviseren welke pluggen je moet bestellen en kunnen meteen ook helpen met het bestellen van de bijbehorende schroef, zodat je in één keer door kan met je klus.