Inspiratie Wonen

Voor de leukste ideeën

Stickers voor verschillende doeleinden

Stickers laten drukken

Vandaag de dag worden stickers gebruikt voor verschillende doeleinden, van vloerstickers tot stickers om bepaalde producten te verzegelen het is allemaal mogelijk. Natuurlijk wil je als bedrijf wel je eigen stempel op een sticker drukken, daarom is stickers laten drukken erg populair geworden de laatste jaren. Wat voor sticker je ook nodig hebt, maak er een eigen uniek ontwerp van. Stickers zijn er voor zowel vloeren, als producten waar een nummer op aangegeven moet worden. Op de website van novomark.nl zie je de verschillende mogelijkheden betreft de stickers en het bedrukken ervan.

Stickers laten drukken

Stickers om reclame te maken

In de meeste gevallen is het maken van reclame een dure aangelegenheid, maar met stickers laten drukken voor bijvoorbeeld raamstickers ben je voordelig uit. Met een raamsticker kun je voordelig reclame maken, druk erop wat je wenst en plak de sticker op het raam van je onderneming of geef de stickers weg aan particulieren of bedrijven om zo reclame te maken. Naar wens kun je de stickers ook dubbelzijdig laten drukken, zodat je zowel aan de binnen als de buitenkant de sticker kunt zien en lezen. Bij novomark.nl zijn raamstickers ook te verkrijgen.

Vloerstickers

Vaak worden vloerstickers gebruikt om bepaalde gebieden aan te geven waar je wel of niet mag staan, maar in deze tijd van Covid 19 zie je ze ook vaak om de 1.5 meter afstand aan te geven. Stickers laten drukken voor op de vloer is bij novomark.nl ook mogelijk, niet alleen voor het coronavirus maar voor allerlei andere doeleinden. Wist je dat er zelfs reclame wordt gemaakt door middel van vloerstickers, niet gek want je kunt er niet omheen om niet even naar de grond te kijken als je eroverheen loopt. Ontwerp je eigen sticker of reclame, om op deze manier meer mensen te trekken.