Inspiratie Wonen

Voor de leukste ideeën

Tip: bezoek deze stoffenwinkel Bergen op Zoom eens

stoffen

Stoffen Bergen op Zoom

Ik kwam laatst een leuke website tegen waarvan ik al direct wist dat ik die met jullie moest delen. Ik weet ook niet of jullie deze al kennen, maar ik ben ervan overtuigd dat meerdere mensen het gaan waarderen. De website heet stoffering-bergenopzoom.nl en zijn zeker een bezoekje waard. Zelf was ik hier ook per toeval op gekomen. Of eigenlijk niet, ik was namelijk op zoek naar een winkel bij mij in de buurt waar je stoffen kunt halen. Dit was namens mijn moeder omdat zij dus alles opnieuw gaat inrichten en dus er andere kleuren gebruikt moeten worden als dat ze nu heeft. En omdat zij niet zo handig is met het zoeken van winkels online, moest ik haar een handje helpen. Zodoende kwam ik dus terecht bij stoffenwinkel Bergen op Zoom.

stoffering de bruin

Veel keuze voor de juiste prijs

stoffenWanneer je de website van E.J. de Bruijn Stofferingen bezoekt, zul je zien dat zij veel keuze hebben. Dit is dan gelijk een voor- en nadeel. Het kan namelijk moeilijk zijn om de juiste kleur te vinden. Gelukkig staan de medewerkers altijd voor je klaar. Zo kon mijn moeder dus ook geen keuze maken uit twee verschillende kleuren. Gelukkig kreeg ze een goed advies en ging ze gelijk over tot bestelling. Stoffenwinkel Bergen op Zoom is dan ook een echte aanrader. 

Op hun website staat overigens nog meer informatie vermeld. Natuurlijk kun je ook altijd telefonisch contact met ze opnemen. Dus heb jij stoffen nodig? Dan weet je vanaf nu waar je moet zijn.