Inspiratie Wonen

Voor de leukste ideeën

Tip: koop je LED lampen bij lampdirect.nl

nl_logoHallo beste lezer, leuk dat jullie er weer zijn! Ik heb hopelijk vandaag weer een leuk onderwerp voor jullie. Het topic van deze zonnige dag is LED lampen. Ik was laatst bij vrienden voor onze maandelijkse meidenavond. Omdat hun daar pas wonen kreeg ik gelijk een rondleiding. En inderdaad, je gokt het al, de LED lampen vielen mij direct op. Het licht in de slaapkamer viel zo mooi tegen de muur. Het droeg enorm bij aan de sfeer van de kamer. Ik was hier wel een beetje versteld over, want normaal komen zij altijd naar mij voor woon tips. Maar ze vertelde mij het deze keer helemaal zelf te willen doen. Ik vroeg mij dan ook af waar ze deze verlichting gekocht had. Ze vertelde mij dit gedaan te hebben via lampdirect.nl. Zij vertelde mij dat ze een hoop bespaard hadden door het kopen van hun verlichting hier. De LED verlichting is ook een stuk zuiniger dan dat ze eerst hadden. Ook vertelde zij mij dat het assortiment zo enorm was dat ze alle verlichting in het huis daar gekocht hebben.

philips-ledspot-mv-gu10-value-(master)_phi-mast-led-mv-value-gu10-20

De laatste verlichting moest nog bezorgd worden

philips-hue-e27_philipshue-20Mijn vrienden bleven maar doorpraten bij het laten zien van hun huis. Als laatst vertelde ze dat zij nog aan het wachten waren op een type verlichting, namelijk de Philips HUE E27. De benaming zegt mij niet zo veel, maar met deze LED lampen kun je blijkbaar verschillende kleurtonen laten zien. Ik zei dat ik dan ook heel benieuwd was hoe dat eruit zag. Omdat ik toch wel verrast was van de mooie lampen wil ik deze dan ook graag aan jullie aanraden. Dus ben je benieuwd? Neem dan even een kijkje op lampdirect.nl, ik heb er inmiddels al meerdere uren op gezeten.