Inspiratie Wonen

Voor de leukste ideeën

Verlichting en plafoniere in huis.

Plafonniere

Goede verlichting in het huis is misschien wel een van de belangrijkste manieren van sfeer brengen in huis, dit kan bijvoorbeeld met kaarsjes of een mooie plafonniere! Jouw huis kan echt heel erg sfeervol worden als je zorgt voor de goede verlichting. Nieuwe en knussere verlichting kan zorgen voor een wereld van verschil bij jou thuis! Als jij jouw woonkamer, badkamer of slaapkamer een hele makeover wilt geven kan je echt al goed beginnen met een lamp. De lampen van depauwwonen zijn van hele mooie kwaliteit en kunnen jouw ruimte echt naar een ander niveau helpen.

Plafonniere

Plafondlampen.

Bij depauwwonen vind je een groot aanbod aan verschillende lampen, van kleine tot grote lampen. Lampen voor aan je plafond kunnen een heel groot verschil maken op het gebied van de sfeer in de ruimte. Er bestaan allerlei soorten lampen voor aan het plafond. Denk bijvoorbeeld aan hanglampen, dit zijn lampen die met een draadje aan het plafond hangen. Een andere hele mooie vorm van een plafondlamp is een plafonniere, deze lamp hangt echt direct tegen het plafond aan. Doordat deze lamp echt tegen het plafond aan zit zal je er nooit tegenaan lopen en ziet het er iets rustiger uit in de ruimte.

Sfeerverlichting.

Naast mooie lampen voor aan het plafond kan je bij depauwwonen ook mooie andere sfeerverlichting vinden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan mooie wandlampen die je bijvoorbeeld kan gebruiken als leeslampjes, of aan mooie tafellampen die ook nog eens heel mooi in je interieur staan! Ook is er heel veel keuze op het gebied van vloerlampen. Deze soort lamp staat heel erg leuk in je interieur, bijvoorbeeld naast de bank of de eettafel! Als je meer voorbeelden wilt zien van wat verlichting met een kamer kan doen, of als je inspiratie wilt opdoen voor een lamp die bij jou past? Bekijk dan zeker het grote assortiment van depauwwonen!