Inspiratie Wonen

Voor de leukste ideeën

Waarom je het best kiest voor ceramica vloeren

Niet enkel kleren en accessoires innoveren aldoor met hun designs, ook het interieur en het materiaal van je huis doet dit. Zo zijn er steeds nieuwe innovaties van keukentoestellen, elektronica en ook vloeren die opkomen. De nieuwste innovatie in vloeren zijn de Ceramica Vloeren. Deze vloeren zijn gemaakt van keramisch materiaal en zijn dus zeer sterk en goed bestand tegen extreme warmte en koude. Daarnaast zijn ze ook nog eens makkelijk te kuisen waardoor het amper werk vergt. Hierdoor zijn keramische vloeren de nieuwste trend bij nieuwbouw en renovaties.

Alle soorten designs

Keramische vloeren zijn vloeren gemaakt uit keramiek, een soort steen. Echter zijn er oneindig veel mogelijkheden met deze stenen. Je kan er alle soorten prints en designs uit verkrijgen, zelfs een design van houten parket. Zo heb je geen koud uitziende tegels op je vloer maar kan je genieten van een mooie vloer zonder in te boeten op het functionele aspect. Er zijn verschillende websites online, zoals bijvoorbeeld www.ceramicavloeren.nl,  maar ook offline winkels waar deze vloeren tentoongesteld worden. Vraag zeker meer raad aan een specialist online of offline voor een prijsofferte.

Makkelijk te onderhouden

Naast het mooie design zijn deze soort vloeren ook zeer makkelijk te onderhouden. Doordat het vloeren zijn uit keramiek, zijn de vloeren zeer sterk en kunnen ze goed tegen een stootje. Ook het kuisen van deze vloeren gaat veel makkelijker doordat ze geen vloeistof opnemen en alles dus op het oppervlak blijft liggen. Zo blijft je vloer lang mooi met het minimum aan onderhoud. Kuis het met een normaal tegel sopje en hij is weer zo goed als nieuw. Dit in tegenstelling met parket uit hout waar er verschillende lijnen in zitten en waar er daar dus veel stof en vloeistof kan inkruipen. Vloeren zijn hierdoor veel beter qua onderhoud. Beschouw dus eens keramische vloeren als vervanger van je parket.