Inspiratie Wonen

Voor de leukste ideeën

Waarom kopen bij rvs groothandel?

Roest vrij staal (rvs) kent vele toepassingen en is de vraag ernaar groot. Mede door de vele toepassingen is het nodig om rvs ter beschikking te hebben in verschillende formaten en legeringen. Bij de rvs groothandel wordt er ingespeeld op de verschillende behoeftes. Het materiaal moet ook in voorraad zijn zodat de klanten geen oponthoud zullen ondervinden bij het uitvoeren van hun werkzaamheden. Het gaat er bij rvs groothandel ook om dat er op een groot netwerk binnen de sector gerekend kan worden.

Ook voor de minder gangbare vormen

Daar onderscheidt de rvs groothandel zich van de rest. Er wordt door de afnemers van het rvs vaak voor hun klanten maatwerk geleverd. Bij de rvs groothandel zal er dus het verzoek binnenkomen voor een specifieke vorm, dikte of legering. Dankzij de vele jaren ervaring van de rvs groothandel kan er naar tevredenheid worden ingespeeld op alle verzoeken van de afnemers. Het materiaal wordt verkregen uit verschillende bronnen waardoor ook de prijzen concurrerend gehouden kunnen worden. Bij groothandel verkoop levert dat een grote besparing op voor de afnemers. Materiaalcertificaten, ook met overstempeling, worden bij rvs groothandel meegegeven en is dat ook weer een duidelijk bewijs van de hoge kwaliteit van het geleverd rvs.

Ook voor halffabricaten

Een groot deel van de dienstverlening van rvs groothandel komt in de vorm van halffabricaten. Voor de afnemer betekent dat een grote besparing op de kosten en tijd voor het verder verwerken van het rvs. Met speciale machines wordt het materiaal op maat verzaagd en wordt zo voorkomen dat de afnemer met veel restmateriaal komt te zitten. Of het nu om platen, profielen of stafmateriaal gaat, het op maat laten leveren door rvs groothandel levert geen problemen op. Het aanbrengen van constructie- of laserfolie op rvs-platen is ook mogelijk bij rvs groothandel. Levering van het materiaal kan natuurlijk door geheel Nederland.