Inspiratie Wonen

Voor de leukste ideeën

Wij wilden palmbomen kopen voor onze tuin

Wij wilden palmbomen kopen voor onze tuin

Het weer hier in Nederland is nu eenmaal regenachtig op dit moment. Door nieuwe palmbomen te kopen hopen wij er enigszins nog de zon in terug te vinden. Hierdoor ben ik op het internet gaan zoeken naar een bedrijf die ons ermee kan helpen.

Wij wilden palmbomen kopen voor onze tuin

Als je op zoek gaat naar planten, dan verwacht je dit niet via het internet te kunnen vinden. Ik was met name opzoek naar een bedrijf waar wij dit voordelig konden krijgen. Het liefst wel bij ons in de buurt. Hierdoor hoeven wij niet al te ver te rijden en zullen de planten onderweg niks te leiden krijgen. Enfin, tot mijn grote verbazing kwam ik terecht op de website van mypalmshop.nl.

Wij wilden palmbomen kopen voor onze tuin

Online bestellen!

Bij het bekijken van het assortiment was ik al verliefd. Zij hebben gewoon de palmbomen die ik graag wil kopen! Hierdoor ben ik hier samen met mijn partner naar gaan kijken en hebben een aantal planten besteld. De bestelprocedure die dit bedrijf hanteert is ideaal. In een mum van tijd heb je hier namelijk een bestelling geplaatst. Zij zullen ervoor zorgen dat jouw bestelling wordt thuisbezorgd! Vanaf het moment dat ik heb besteld en het moment dat het werd bezorgd, zaten er precies twee dagen tussen. Al met al ben ik onwijs tevreden over de kwaliteit van de planten. Nu maar hopen dat het zonnetje zich ook nog even laat zien.