Inspiratie Wonen

Voor de leukste ideeën

Maak ook de logeerkamer mooi met een bed

eenpersoonsbed

Bij het opknappen van het huis wordt vaak de logeerkamer een beetje vergeten, het bed wat er staat is eigenlijk niet geschikt om er langere tijd op de blijven slapen. Een goed eenpersoonsbed kun je ook bij het Beddenplein bestellen, de logeerkamer verdient ook een goed en mooi bed waar de gasten op kunnen slapen. Voor iedere soort kamer is er wel een bed beschikbaar, combineer met de bestaande kleuren van je kamer. 

eenpersoonsbed

Comfortabel en lekker slapen 

Gasten gun je natuurlijk ook een goede nachtrust, bij een eenpersoonsbed hoort een goed matras. Kies voor een matras die zich aanpast aan het lichaam van je gasten, ook je loge zal met een goed uitgerust gevoel wakker worden. Je lichaam komt tot rust van de inspanningen die je hebt geleverd. Je gasten hebben er ook recht op om lekker te slapen, bij beddenplein hebben ze vele verschillende soorten matrassen die op ieder bed passen. Ook voor een tweepersoons bed zijn er gepaste matrassen beschikbaar. 

eenpersoonsbed

Geef de logeerkamer een compleet andere uitstraling 

Een verbouwing is altijd leuk, maar geeft ook weer heel veel werk. Door te kiezen voor een nieuw eenpersoonsbed in de kamer heeft de kamer al een hele andere uitstraling. Welk bed je ook kiest, kies je voor een bed met een hoofdeind dan creëer je een luxe uitstraling voor de gasten. Maar een eenvoudig bed met het juiste matras zullen de gasten ook heel erg waarderen. Welk bed je ook kiest, een bed van beddenplein geeft je precies wat je ervan verwacht.