Inspiratie Wonen

Voor de leukste ideeën

1Box opslag huren

opslag huren

Heb je thuis niet voldoende plek om je spullen op te bergen? Heeft een bedrijf bijvoorbeeld te veel inboedel, voorraad of archief? Opslag huren is dan een goede oplossing. 1Box heeft een groot aantal beveiligde opslagruimtes om jouw spullen goed op te slaan. 

Ben je van opslag huren van plan? Dan is deze ruimte een uitbreiding van je woning, garage, schuur of kantoor. Je huurt een droge, schone en veilige ruimte in een opslagfaciliteit van 1Box op de door jou gekozen locatie. Deze kan zo opslagruimte kan je zo lang als het nodig is huren, om je bezittingen op te slaan. Benieuwd naar de redenen van opslag huren? Lees meer over de redenen om een opslag te huren. 

Opslag huren redenen 

Een reden voor opslag huren is een verhuizing of verbouwing. Je hebt bijvoorbeeld spullen in huis staan die je niet weg wilt en kan doen. Veel mensen kiezen er daarom voor opslag huren. Bij 1Box kan je zo lang als nodig een opslag huren. 

Een tweede reden voor opslag huren zijn seizoensgebonden. Je hebt bijvoorbeeld in de winter je spullen uit de tuin niet nodig, je oldtimer waar je zuinig voor bent of een scooter voor in de zomer. Spullen die je gedurende een seizoen gebruikt, kunnen opgeborgen worden in een opslagruimte van 1box. 

De derde reden voor opslag huren is een hobby waar veel plek voor nodig is. Ben je bijvoorbeeld een autoverzamelaar of maak je meubels? Je kan een opslag huren om de spullen die nodig zijn voor je hobby, gemakkelijk opslaan. 

Tot slot is de reden voor opslag huren; particulier gebruik. Er wordt meestal aan opslag huren gedaan wanneer bedrijven te weinig plek hebben in hun pand. Of wanneer er vertrouwelijke documenten moeten worden opgeslagen. De opslagruimtes van 1Box zijn beveiligd met hiervoor bestemde veiligheidssystemen. 

opslag huren

Wil je ook een opslag huren bij 1Box? Check dan de website 1box.nl!