Inspiratie Wonen

Voor de leukste ideeën

Afvalcontainers van Maton Groep

matongroep

Sinds 1987 levert Maton Groep al afvalcontainers aan bedrijven en particulieren. Bij deze jarenlange ervaring komt een hoog niveau van expertise kijken. Ze vinden klantenrelaties erg belangrijk, evenals de zorg voor het milieu. Er zijn diverse afvalcontainers van Maton Groep die je kunt huren. Voor elke soort verbouwing is er iets mogelijk. Ga je de tuin aanpakken? Of de garage opruimen? Dan is het net zo fijn dat je al het afval ergens kwijt kunt in plaats van dat het overal blijft liggen. Het is ook veel overzichtelijker wanneer je de ruimte kunt bekijken zonder spullen erin. 

matongroep

Welke container heb ik nodig?

Welk van de afvalcontainers van Maton Groep het best bij je past is afhankelijk van bijvoorbeeld het formaat van de container. De container kan tussen het verbouwen door worden opgehaald en omgewisseld als hij vol is. Dat kun je meenemen in de overweging voor het formaat. Daarnaast verschilt de prijs van de container per soort afval waar je hem voor wil gebruiken. Als je twijfelt of advies nodig hebt, kun je via de website altijd contact opnemen met Maton Groep. 

Duurzaam

Maton Groep vindt het belangrijk dat het afval dat binnenkomt duurzaam wordt verwerkt. Vandaar dat de prijs per soort afval verschilt. Het afval wordt verdeeld in diverse afvalstromen, die vervolgens weer worden verwerkt op het eigen terrein