Inspiratie Wonen

Voor de leukste ideeën

Als je een luxe erfafscheiding zoekt dan kies je voor een Mols betonschutting

Mols betonschutting

Er bestaan veel verschillende soorten erfafscheidingen en de keuze is volledig aan jou. Kies je voor een haag, een hek of een luxe Mols betonschutting? Als je voor een haag kiest dan moet je hier natuurlijk veel aandacht aan besteden om ervoor te zorgen dat jouw haag niet verdort. Wanneer je deze afscheiding niet genoeg aandacht geeft dan kan het namelijk gebeuren dat er gaten ontstaan waardoor de primaire functie van de afscheiding niet meer vervuld wordt. Een betonschutting daarentegen heeft amper aandacht nodig en blijft altijd in top kwaliteit. 

De voordelen van een betonschutting

Het voornaamste voordeel van een betonschutting is dat het onderhoudsarm is. Hierdoor zal de schutting er gedurende zeer lange periodes erg goed uit blijven zien. Daarnaast heb je erg veel keuze in kleuren en materialen. Hierdoor past een dergelijke schutting bij iedere stijl. Of je nu een moderne look in de tuin hebt of een zeer klassieke. Met een Mols schutting zorg je altijd voor een goed resultaat. Bovendien zijn deze betonschuttingen gemaakt van natuurlijke materialen en zijn ze zeer duurzaam. Zowel door de gebruikte materialen als de levensduur van het product.

Mols betonschutting

Gemakkelijk te plaatsen

Betonschuttingen zijn gemaakt van fabrieksmatig ontwikkelde en bewerkte onderdelen. Hierdoor kan deze schutting veelal met veel gemak geplaatst worden. Alles is namelijk precies op elkaar aangepast om goed aan te sluiten. Het is dan ook zeker een schutting die je zelf zou moeten kunnen aanleggen, echter kan je dit natuurlijk ook door de leverancier laten doen. Dit kost natuurlijk wel extra geld, maar het scheelt jezelf wel een hoop tijd en energie. De opties zijn dus echt eindeloos. Kleur, prijs, materiaal en aanleg. Je hebt alles compleet zelf in de hand.