Inspiratie Wonen

Voor de leukste ideeën

Badkamerverlichting inspiratie

Badkamerverlichting is vaak een gebied dat over het hoofd wordt gezien bij het plannen van een gloednieuwe badkamer. Velen geloven eenvoudigweg dat het installeren van een TL-buislamp boven het hoofd voldoende is voor hun behoeften op het gebied van badkamerverlichting. Wat ze niet beseffen, is dat het installeren van sfeerverlichting en meer zorg besteden aan de keuze van verlichtingsarmaturen en armaturen een badkamer kan transformeren van een plek om te baden en tanden te poetsen in een spa-achtige omgeving die ontspanning en verjonging bevordert. Er zijn veel ideeën voor badkamerverlichting die uw badkamer of en suite echt zullen verbeteren.

U zult inderdaad merken dat je het algehele gevoel van de badkamer aanzienlijk kunt verbeteren met de juiste verlichting. Door de ideale verlichting kunnen zelfs kleinere badkamers ruimer aanvoelen. Het verbeteren van de verlichting kan ook van vitaal belang zijn voor badkamers met weinig of geen natuurlijk licht. In dit bericht bespreken we onze ideeën voor badkamerverlichting en laten we zien hoe je jouw badkamer kunt opfleuren of een heerlijk rustige sfeer kunt creëren door simpelweg goed gepositioneerde verlichting te creëren.

Highlight Lampen collectie voor badkamers is dé oplossing voor de ideale verlichting. Voor de collectie kun je terecht bij Lampenhuis . Er is een geruime keus aan Highlight lampen bij Lampenhuis en voor elk plek zul je dan ook een lamp vinden voor een goede prijs-kwaliteitverhouding. Ze hebben een brede collectie

Bedenk eerst hoeveel natuurlijk licht de badkamer krijgt. Veel badkamers hebben om privacy redenen geen grote ramen. Als ze vervolgens een raam hebben, is het mat, wat betekent dat het een deel van het binnenkomende licht blokkeert. Bepaal vervolgens waar licht het belangrijkste is. Het plaatsen van een spot direct boven een handdoekdroger of radiator is misschien niet zo handig als het plaatsen van een bundel boven de douchewand of de wastafel.