Inspiratie Wonen

Voor de leukste ideeën

Balr.nl coupon code

BALR. is een Nederlands luxe lifestyle-merk dat in 2013 werd ontwikkeld door voetballers Demy De Zeeuw, Gregory van der Wiel en Eljero Elia en sindsdien furore maakt in de Europese fashion scene, maar ook ver daarbuiten.

Het unieke assortiment van sportieve kleding en accessoires, altijd in het karakteristieke zwart en wit, is gemaakt voor mannen en vrouwen van alle leeftijden die gebrand zijn op de overwinning. De BALR.-kortingscodes van Groupon helpen je om enkele essentiële elementen uit de luxe levensstijl van een echte pro in huis te halen aan de voordeligste prijzen.

We dromen er allemaal van om een succesvol te leiden en de beste te zijn in wat we doen. BALR. gelooft niet dat mensen geboren zijn om het te maken. Succes is het resultaat van actie, het is een keuze die we elke dag opnieuw moeten maken. Het is een manier van leven, een levensstijl waarbij je geen ‘nee’ als antwoord aanvaardt. Want als je niet leeft zoals je denkt, dan ga je denken zoals je leeft. BALR. belichaamt die levensfilosofie, die niet te stillen honger naar méér.  

Welke BALR. kortingscode kun je verwachten?

Exclusieve balr.nl coupon code – ​Door onze samenwerking met BALR. kunnen wij je af en toe en exclusieve kortingscode aanbieden, wat betekent dat je nergens een betere kortingscode kunt vinden. Wij hebben daardoor bijvoorbeeld wel eens een code gehad waarmee 30% korting kreeg op T-shirts.

Korting op de sale – Je ontvangt met een kortingscode ook bij BALR. korting op de sale, zo ontvang je bijvoorbeeld 15% korting bovenop geselecteerde producten uit de sale.

Gratis verzending van je bestelling – De meest gewilde BALR code is altijd degene die je bestelling gratis laat verzenden.