Inspiratie Wonen

Voor de leukste ideeën

Het beste windscherm vind je hier!

xterior-logo

Sinds kort ben ik met mijn gezin verhuisd naar Arnhem, omdat mijn vader hier werk heeft gevonden. Gelukkig is mijn school niet ver van Arnhem. Wij hadden bij ons vorige huis geen tuin, omdat wij toen in een flat woonden. Nu wonen wij in een rijtjeshuis en hebben wij een grote tuin. Als kind had ik altijd wel een tuin gewild waar ik kon voetballen en spelen. Nu hebben wij met zijn allen besloten om de tuin heel leuk in te richten. Ik wil graag een windscherm in de tuin. Wanneer het koud is en er veel wind staat kun je zo alsnog in de tuin zitten zitten. Ik ken toevallig een bedrijf genaamd Xterior dat mooie windschermen verkoopt.

terras-scherm

Verschillende windschermen

Jaren geleden heb ik gewerkt bij een restaurant dat hun spullen kocht bij Xterior, vandaar dat ik het bedrijf al ken. Op de website van Xterior staat veel informatie over windschermen. Zij leveren voor zakelijke bedrijven, maar ook voor particulieren. Je hebt veel keuze uit windschermen waarbij je gelijk de prijs kunt zien. Als je het vergelijkt met andere bedrijven die windschermen verkopen, dan is het erg voordelig als je windschermen bij Xterior koopt.

horeca-parasol

Contact

Na lang te hebben gezocht op de website heb ik besloten hen te gaan bellen. Ik moest de maat doorgeven van de tuin en hoeveel vierkante meter ik wilde. Na een prettig telefoongesprek kreeg ik een mail met alle gegevens en de factuur. Zij werken erg professioneel en bieden een top service aan!