Inspiratie Wonen

Voor de leukste ideeën

Bestway Hydrium zwembad set

bestway hydrium 300

Voor iedereen die graag een goed zwembad in de tuin op wilt zetten is de Bestway Hydrium zwembad set een goede optie. Dit ronde zwembad zet je gemakkelijk op en kan zelfs het hele jaar buiten blijven staan.

De Hydrium zwembaden van Bestway zijn kwaltitatief goede zwembaden en vallen qua prijs relatief goedkoop uit. Met een hoogte van 1.20 meter en een diameter van 3 meter zet je een zwembad geschikt voor zowel kinderen als volwassenen in je tuin. 

Sterke wand

Met de Bestway Hydriu zwembad set rond 300 x 120 cm haal je een stevig zwembad in huis vanwege de stalen wand die bestand is tegen corrosie. Ondanks de sterke, stalen wand zet je het zwembad gemakkelijk  en snel op. 

Door dit stalen frame is het zwembad ook een langere levensduur gegund. Het frame kan zoals gezegd corrosie goed aan, maar ook andere invloeden zoals zonlicht hebben weinig effect op de rand van het zwembad. 

bestway hydrium 300

Geleverd met de beste accessoires

Een belangrijk onderdeel van het zwembad is de zanfilterpomp die ervoor zorgt dat het zwembad schoon blijft. In de pomp zit zand die het water vast houdt en de het overige vuil uit het zwembad verwijdert. 

Naast de zandfilterpomp komt de Bestway Hydrium ook met een ChemConnect dispenser. Deze dispenser zorgt voor een goed chloorgehalte dat zoveel mogelijk gelijk blijft. 

Chloor is vaak lastig handmatig toe te voegen omdat het erg belangrijk is dat er een goede chemische balans blijft en je dus niet teveel of te weinig gebruikt. Met de dispenser zwem je atlijd in schoon en gezond zwembadwater. 

Bij OutAtHome vind je nog meer zwembaden van Bestway en ook andere jacuzzi’s en spa’s als je op zoek bent naar nog meer luxe. Ook vind je hier de beste tips & adviezen voor het installeren, het onderhoud en de aanschaf van het zwembad.