Inspiratie Wonen

Voor de leukste ideeën

Betonlook vloer is eigenlijk van kunststof

betonlook vloer

Een betonlook vloer is een gegoten vloer oppervlak dat lijkt op beton, maar gemaakt is van kunststof. Dat heeft een aantal grote voordelen ten opzichte van echt beton. Beton in een particuliere omgeving is nooit een goede optie. Echt beton is heel erg hard, wat voor veel echo zorgt. Door die hardheid kan ook zijn dat het na verloop van tijd gaat brokkelen. Ook is echt beton heel erg koud, waardoor de verwarming een aantal graden hoger moet. Een kunststoffen vloer biedt dezelfde look, maar zonder alle nadelen van echt beton.

betonlook vloer

De voordelen

Onze betonlook vloeren zijn gemaakt van hard kunststof. Omdat het kunststof is heeft het dezelfde voordelen als al onze vloeren: de vloer is ontzettend duurzaam en slijtvast. Omdat de vloer in 1 gegoten wordt is kan de vloer naadloos door verschillende ruimtes gegoten worden, dat creëert een moderne en strakke look. De kunststof is makkelijk schoon te maken en vloeistofdicht, perfecte eigenschappen voor een keuken of een bedrijfsvloer die vaak nat wordt. Dit is ook de reden waarom de vloer zo populair is.

In het interieur

Beton wordt vaak geassocieerd met een kille omgeving maar dat hoeft niet zo te zijn. In combinatie met een strakke inrichting kan een betonlook vloer warm ogen. De betonlook is vooral populair bij moderne en industriële inrichtingen. De naadloze aansluiting versterkt de moderne look.

Bedrijven en particulieren

De betonlook vloer is geschikt voor zowel particulieren als bedrijven. In een bedrijfspand spreken de voordelen van slijtvastheid en het schoonmaakgemak erg aan. De moderne look van de vloer is geschikt voor winkels of kantoren. In een kantoor kan de betonlook vloer gebruikt worden voor het esthetische aspect en in de bedrijfshal kan een hardere epoxyvloer gegoten worden. Als je vragen hebt over onze vloeren kunnen wij een scherpe offerte aanbieden voor jouw situatie. Wij bieden brede vakkennis en jarenlange ervaring.