Inspiratie Wonen

Voor de leukste ideeën

Beveilig je woning met Deurmax

Deurmax

Het is altijd handig om je woning goed te beschermen. Woninginbraken komen helaas nog best vaak voor. Toen we een daling zagen in het aantal thuiswerkers, was er helaas weer een stijging in het aantal woninginbraken te zien. Des te belangrijker om je woning dus goed te beveiligen. Wat kun je dan allemaal doen om extra beveiliging te hebben? Voor al jouw beveiligingsoplossingen kun je bij Deurmax terecht.

Automatisch hek

Eén van de opties om jouw woning beter te beschermen tegen inbrekers, is om hier een hek omheen te laten plaatsen. Op deze manier wordt het voor inbrekers moeilijker gemaakt om überhaupt bij jouw woning te komen. Daarnaast kunnen vreemde mensen niet zomaar aanbellen of dus dicht in de buurt van jouw huis komen. Je kunt kiezen voor een automatisch hek, dat je kunt openen en sluiten door middel van een afstandsbediening. Zo hoef je bij slecht weer niet je auto uit te komen om vervolgens het hek te openen. 

Deurmax

Bescherm je deuren

Heb je geen ruimte voor een hek, of vind je dit geen fijne beveiligingsoptie? Dan kun je er ook voor kiezen om meer beveiliging binnenshuis te hebben. Zo kun je bijvoorbeeld je deuren beveiligen met een automatisch slot van Deurmax. Je kunt bepaalde ruimtes in je woning dan extra beveiligen door middel van een cijferslot of een slot waarvoor je een vingerafdruk nodig hebt om deze te openen.