Inspiratie Wonen

Voor de leukste ideeën

Bij lintjeswinkel-xl.nl wordt elke cadeauverpakking speciaal

Er zijn ontelbare manieren om een cadeau in te pakken, maar een mooi lint van lintjeswinkel-xl.nl maakt het helemaal af. Linktjeswinkel-xl.nl is de grootste online lintjesspecialist in Nederland. Het bedrijf produceert vrijwel alle linten zelf en levert aan particulieren en bedrijven. Linten zijn in grote en kleine hoeveelheden te bestellen. Ze worden per meter geleverd of op rol. Het standaard assortiment bevat linten in talloze kleuren, materialen en breedtes. Bestellingen die voor 14:00 uur worden geplaatst worden nog dezelfde dag verzonden.

Zeer groot assortiment bij lintjeswinkel-xl.nl

Bij lintjeswinkel-xl.nl zijn linten verkrijgbaar in alle denkbare kleuren, maten en met allerlei designs. Het gaat om satijnlint, grosgrain lint, organza, allerlei soorten band en kant. De keuze is enorm. Linten worden niet alleen gebruikt om cadeaus op een bijzondere manier in te pakken. Linten worden ook heel veel gebruikt bij hobbywerk en knutselprojecten – denk aan Kerst- en verjaardagskaarten – en als versiering bij feesten. Daarvoor zijn allerlei speciale decors verkrijgbaar. Lintjeswinkel-xl.nl heeft bijvoorbeeld een grote collectie producten voor de Kerstdagen. Ook bij huwelijken, verjaardagen en geboortes worden steeds vaker linten als decoratie gebruikt. Kijk eens op de site voor inspiratie.

Strikken en roosjes van lint

Je kunt linten natuurlijk onbewerkt gebruiken als toepasselijk decoratiemateriaal voor je cadeau of op je feest. Maar linten zijn ook de basis voor heel kunstig gevouwen strikken en rozen. Bij lintjeswinkel-xl.nl kun je daar een zeer grote collectie van vinden. Strikken en roosjes zijn te krijgen in vrijwel elke kleur en motief en bijpassend bij vrijwel elk thema. Maar als je iets heel bijzonders zoekt, kun je linten, strikken en roosjes helemaal op maat laten maken. In overleg is bijna alles mogelijk. Je kunt de producten in elke kleur en met elk motief laten bedrukken. Het is zelfs mogelijk om tekst of afbeeldingen aan te laten brengen.