Inspiratie Wonen

Voor de leukste ideeën

Composiet vensterbanken uitgelicht: de Maronne 25×2 cm

In een serie blogartikelen gaan wij wat dieper in op populaire en bijzondere composiet vensterbanken. Ditmaal vertellen wij u graag wat meer over de composiet vensterbank Maronne gepolijst afgewerkt 25×2 cm.

NATUURSTEENvakman

De marmer composiet vensterbank 25×2 cm Marrone bruin. Een prachtige composiet vensterbank (voor binnen) van marmer composiet in de kleur Marrone bruin; Een warme bruine kleurtint met een aarde-bruine basiskleur. De grove korrel marmercomposiet, met diverse (donkere) kleurtinten en mooie tekening, realiseert een bijzonder accent. Een vensterbank die echt haar stempel kan drukken op uw interieur. Deze is direct online te bestellen in de door u gewenste lengte, tot een maximum van 240 cm. Vul de gewenste lengte in en klik op bereken. De prijs wordt vervolgens direct getoond. En wenst u een andere afwerking van de vensterbank dan ‘recht afgezaagd’? Geen enkel probleem. In onze eigen natuursteen zagerij kunnen wij maatwerk snel en voordelig realiseren. De volgende afwerkingen kunt u direct ‘mee bestellen’ voor een vaste scherpe prijs; verstek gezaagd en hoekuitsparing, zowel aan 1 kant als aan beide of een combinatie van verstek en een hoekuitsparing!

 

Een gericht assortiment composiet vensterbanken bij NATUURSTEENvakman.nl.

 

Altijd een marmer composiet vensterbank bij NATUURSTEENvakman.nl die past. Een vensterbank van composiet is bij NATUURSTEENvakman.nl direct online te bestellen in de volgende kleuren / kleurtinten: Bianco C, Bianco, Polare, Beige, Toscana, Titano, Grigio, Marrone, Hardsteen (look). Daarnaast zijn al onze composiet vensterbanken verkrijgbaar in de afmetingen 20×2 cm, 25×2 cm en 30×2 cm.  En deze kunt u direct online bestellen in de door u gewenste lengte tot een maximum van 240 cm. Vul de gewenste lengte in en klik op bereken. De prijs wordt vervolgens direct getoond!

 

Heeft u vragen, of wilt u meer weten? Bezoek onze website, stuur ons een e-mail, bel met 1 van onze medewerkers, of breng een bezoek aan onze natuursteen zagerij. LET OP: Dit kan alleen op afspraak!