Inspiratie Wonen

Voor de leukste ideeën

De allermooiste design boxkleden voor je newborn

Er bestaan tegenwoordig prachtige boxkleden. Deze zijn van een hoogwaardige kwaliteit materialen gemaakt en verkrijgbaar in mooie kleuren. Vergeet die veel te fel gekleurde plastic boxkleden van vroeger, koop een mooi hip boxkleed dat echt een toevoeging is aan jouw interieur. Wist je dat boxkleden in effen kleuren vaak al mooi genoeg zijn? Eventueel in twee verschillende kleuren of met een mooi marmer patroon, zijn ze een upgrade voor je inrichting. Jouw lieve kleine newborn oogt nog schattiger en mooier op zo’n prachtig kleed. Wat voor designs je tegenwoordig kunt kiezen, daar lees je in deze blog meer over. 

Moderne boxkleden

Als je een boxkleed zoekt op internet, ga dan niet zoeken naar de kleuren blauw, groen, rood, oranje etc. Zo ga je nooit hippe boxkleden vinden. Ze hebben tegenwoordig namen die een gevoel uitstralen en ook daadwerkelijk die sfeer in huis brengen. Boxkleden in de kleur brique (denk aan een mooie roodbruine gevelsteen), urban taupe (een kleur die je doet denken aan victoriaans vastgoed in New York), blush (deze kleur doet je denken aan jouw favoriete make-up combinatie) en marble (zoals marmer in grijs, lila of oud-roze). Deze boxkleden zijn zo mooi, je zou ze bijna kopen om gewoon als lekker kleedje in je huis te leggen.

Breiwerk en patronen

Misschien ben je na het lezen van de kleuren al enthousiast geworden, maar wacht nog even met naar de winkel rennen of een webshop openen, er is nog meer dat je moet weten. Moderne boxkleden zijn niet meer van plastic, maar hebben een mooi geweven of gebreid patroon. Kies voor een honingraat of kabelpatroon of een mix. Je kindje komt zo mooi uit op zo’n kleedje. Probeer de neiging om iedere keer dat je hem of haar erop legt een foto te maken maar te onderdrukken! Nu denk je misschien, zo’n mooi boxkleed, wordt dat niet snel vies? Afhankelijk van welke uitvoering je kiest, kun je een boxkleed in een handwas schoonmaken. Ook zijn moderne boxkleden om te draaien, zo heb je er heel lang plezier van.

Last but not least

Oke, je bent nog niet naar een webshop of winkel aan het sprinten? Gelukkig, want ‘last but not least’ is er nog een tip die je moet weten! Je kunt tegenwoordig in diezelfde prachtige stijl van de boxkleden bijpassende accessoires kopen. Denk aan de handige boxzak waar je speeltjes in kunt opruimen, een boxbumper welke je langs de rand bevestigt ter voorkoming ervan dat je kindje zich stoot of knuffels in dezelfde stijl als het kleed. Van een mooie beer tot een muziekdoos. Wanneer jouw boxkleed uit twee kleuren bestaat, kun je ook speeltjes en accessoires in verschillende bijpassende kleuren kiezen. 

Interieur upgrade

Design boxkleden zijn echt een interieur update. Je huis wordt door de komst van je kindje niet rommeliger maar juist mooier en opgeruimd. Wanneer je kindje uit de box is, dan kun je het kleed op de grond leggen als lekker zacht speelkleed. Ook als je op visite gaat of op vakantie dan kun je zo’n boxkleed in je tas stoppen. Zeker jonge kindjes zijn dol op hun eigen plekje!