Inspiratie Wonen

Voor de leukste ideeën

De uitstraling van een Moduleo vloer ten opzichte van andere vloeren

moduleo

De kans bestaat dat je ooit al eens van een Moduleo vloeren hebt gehoord. Op dit moment zijn deze vloeren namelijk razend populair. Dit heeft voor een deel te maken met de verschillende mogelijkheden van deze vloeren. Doordat er op dit moment eindeloze mogelijkheden zijn en de vloer kwalitatief erg goed is, kiezen steeds meer mensen voor Muduleo. Het maakt hierbij niet uit of je voor een klassiek of voor een modern design kiest, door de combinaties van deze vloeren kun je alle gewenste kanten op. 

Een uitgebreide collectie aan PVC vloeren

Tegenwoordig zijn er steeds meer verschillende mogelijkheden. Zo is het op dit moment ook mogelijk om een PVC vloer in jouw woning aan te leggen, terwijl deze vloer een uitstraling heeft van een natuurlijke vloer. Deze natuurlijke uitstraling kan van hout zijn, maar daarnaast ook van steen. In de meeste gevallen zal het niemand opvallen dat de vloer niet echt van hout of van steen gemaakt is. Dit komt doordat de look en feel van deze PVC vloeren niet onderdoen voor de natuurlijke vloeren.

moduleo

De voordelen van de vloeren 

In bijna alle gevallen zijn vloeren van natuurlijke materialen duurder dan vloeren van kunststof materialen. Dit is dan ook een groot voordeel van de PVC vloer. Daarnaast is de PVC vloer ook nog eens bestemd tegen vocht. Tenminste, wanneer de vloer op een juiste manier aangebracht wordt.  

Vloerverwarming onder een geluidsarme vloer

Naast dat de vloeren van PVC prijstechnisch een betere keuze zijn, is het ook nog eens mogelijk om vloerverwarming onder deze vloeren aan te brengen. Daarnaast zijn de vloeren geluidsarm waardoor het comfort in een woning fors toe neemt. In de meeste gevallen is dit niet alleen prettig voor jou zelf, maar daarnaast ook voor eventuele buren.

moduleo