Inspiratie Wonen

Voor de leukste ideeën

De voordelen van een roldeur

roldeur

In de huidige tijd is het mogelijk om te kiezen uit een grote variatie aan deuren voor je garagedeur thuis of bedrijfspand. Of je nu op zoek bent naar aluminium of stalen deuren, zij kunnen op maat geleverde deuren maken en monteren. Vakkundige monteurs leveren graag een mooie deur bij je thuis of bedrijf, daarnaast komen ze  langs voor eventuele reparatie. Jarenlange ervaring leert dat er veel vraag naar is voor een alternatief voor de normale garagedeuren. 

roldeur

Het verschil tussen een handmatige of elektrische roldeur

De voordelen van deze deur ten opzichte van een handmatige is dat het veel ruimte bespaart en je zo het plafond ruimte volledig kunt blijven gebruiken voor opslag. Deze deuren worden standaard elektrisch opgeleverd, dat zorgt voor een makkelijke bediening. Of je nu kiest voor een lichtsensor of radarsensor of met afstandbediening, alles is mogelijk.

Delta Doors roldeur is duurzaam, deze bestaat uit een stevige aluminium looprails, lamellen en in allerlei Ral–kleuren. Ook op het gebied van veiligheid wordt aan de strengste eisen voldaan. Zij bieden ook een 24 uurs service 7 dagen per week aan, door goed opgeleide monteurs wordt je vakkundig te woord gestaan. Je kunt vrijblijvend een offerte aanvragen of telefonisch contact opnemen. Voor het maken van een afspraak of gewoon om een deur samen te stellen, op deze manier weet je gelijk wat de kosten gaan worden.