Inspiratie Wonen

Voor de leukste ideeën

Verhuizen met deelauto Den Haag is ideaal!

Het lijkt wel weer die tijd van het jaar dat er volop verhuisplannen worden gemaakt. Of jij nu zelf gaat verhuizen of dat je vrienden een handje wilt gaan helpen, een verhuizing gaat pas echt gemakkelijk met een fijne auto. Een bestelauto waar je heel veel dozen tegelijk in kunt vervoeren is dan wel de beste optie. Je kunt in Den Haag gebruikmaken van deelauto Den Haag, ook voor een verhuizing. Je ziet in de Greenwheels-app direct waar een beschikbare bestelauto van deelauto Den Haag staat. Autohuur via Greenwheels is ontzettend gemakkelijk en zó geregeld. Je hebt voor deelauto Den Haag alleen maar een app nodig. Hiermee kun je het hele land door reizen.

Deelauto Den Haag is de perfecte oplossing

Je kunt gebruik maken van deelauto Den Haag zodra je de Greenwheels app hebt gedownload. Je kunt dan iedere Greenwheels auto reserveren en deze ontsluiten met behulp van de app. Ja, zo gemakkelijk kan het zijn. Je hoeft niet eerst ergens anders een sleutel op te halen of een lastige code in te toetsen. Nee, je kunt de auto openenen met de app en dan snel en gemakkelijk de sleutel uit de boardcomputer in het dashboardkastje halen. Met die sleutel kun je de auto starten en gaan rijden. Ben je weer terug op de eigen parkeerplaats van deelauto Den Haag? Dan stop je de sleutel weer op z'n plek en sluit je de auto weer af met de app. Zo gemakkelijk kan het zijn!

Je kunt met een deelauto alle kanten op

Je moet er alleen even voor zorgen dat je de auto die je nodig hebt tijdig reserveert. Je hoeft niet in de stad te blijven of binnen een een bepaalde tijd weer terug te zijn. Het enige waar je rekening mee moet houden is dat je de auto weer op tijd terug brengt. Je reserveert de auto voor een bepaalde periode en aan het eind van deze periode zet je deze auto weer op z'n eigen plek. De volgende gebruiker kan dan weer instappen.

Je hoeft niet te carpoolen in een deelauto

Het hele idee van een deelauto is dat je deze deelt met de andere gebruikers van Greenwheels. Het wil niet zeggen dat je samen in de auto moet gaan rijden. Je kunt de auto ieder op je eigen beurt, volgens je eigen planning gebruiken. Carpoolen is dat je wel samen in de auto stapt. Je gaat immers dezelfde kant op. Bijvoorbeeld naar hetzelfde bedrijf.