Inspiratie Wonen

Voor de leukste ideeën

Dit is de reden om voor een PVC vloer in Utrecht te kiezen

PVC vloer in Utrecht

Daarom kiest u voor een PVC vloer in Utrecht

Heeft u net een woning gekocht in het prachtige Utrecht? Bent u daarvoor momenteel bezig met het uitzoeken van een vloer? Dan heeft u waarschijnlijk al een boel vloeren de revue zien passeren. Het is dan ook zeker niet vreemd als u door de vloeren het bos niet meer ziet. Daarom willen we u in dit blog de reden geven om in Utrecht voor een PVC vloer te kiezen. Dat leggen we u uit aan de hand van de volgende voordelen van PVC. Lees snel verder.

Lange levensduur

Een PVC vloer is aanzienlijk steviger dan bijvoorbeeld laminaat of vinyl. Omdat de vloer daardoor zo sterk is, heeft deze een erg lange levensduur. Doordat een PVC vloer een stevige slijtlaag heeft zal deze ook weinig last hebben van beschadigingen.

Eenvoudig in onderhoud

Doordat een PVC vloer een glad oppervlak heeft en niet van echt hout te onderscheiden is, kan de vloer uitstekend tegen vocht en is deze eenvoudig in onderhoud. U houdt de vloer makkelijk schoon en nieuw door deze regelmatig te stofzuigen en te dweilen zonder al te heftige reinigingsmiddelen.

Geluiddempend

PVC vloeren staan al jaren bekend om hun geluiddempende werking. Heeft u een tussenwoning of een mooi oud grachtenpand in Utrecht? Heeft u daarnaast jonge kinderen? Dan is een PVC vloer ideaal! Doe altijd navraag bij Vereniging van Eigenaren (VVE) of u de PVC vloer ook echt mag leggen. Deze moet namelijk minstens 10 decibel kunnen dempen.

Geschikt voor vloerverwarming

Vloerverwarming wordt steeds populairder en dat begrijpen we maar al te goed. Een PVC vloer is gelukkig ideaal voor vloerverwarming vanwege zijn warmtedoorlatende karakter. Zo loopt u in de koude dagen van het jaar dus lekker warm rond op sokken of blote voeten in uw woning in Utrecht.

Meer informatie

Al deze voordelen bij elkaar: dit is de reden om voor een PVC vloer in Utrecht te kiezen. Wilt u meer weten over deze geweldige vloer? Stel uw vragen gerust via het contactformulier.