Inspiratie Wonen

Voor de leukste ideeën

Dit moet je in huis hebben: een TV kast industrieel

Een TV kast industrieel ontwerp kan een mooie toevoeging zijn aan je interieur. Als je een televisie in huis hebt kan een TV meubel eigenlijk niet ontbreken. Door te kiezen voor een TV kast met industrieel ontwerp voegt dit veel toe aan je woning. Omdat dit vaak om wat grotere meubels gaat, is het wel belangrijk om eerst goed te zoeken naar een kast die goed past. Kijk daarom eerst goed naar de stijl van je interieur voordat je beslist. Het is aan te raden om hier wat extra tijd voor uit te trekken. Bij Eigentyds meubels helpen ze je hier graag mee. Uiteindelijk voorkomt dit dat je een miskoop maakt. Kijk dus goed naar de verschillende soorten TV meubels. Hieronder lees je meer over een aantal varianten hiervan. 

TV kast industrieel ontwerp en open gedeeltes 

Het kan lastig zijn om een model TV kast te kiezen, omdat er veel verschillende soorten zijn. Ben je op zoek naar een meubel die je huis een open interieur geeft? Dan is een open TV kast zeker een goed idee. Een open TV kast met industrieel ontwerp is multifunctioneel: je plaatst hier je TV en daarnaast heb je veel ruimte voor bijvoorbeeld boeken. Daarnaast kun je ook mooie kunstwerken of andere objecten in deze open ruimtes zetten. Denk er wel om dat je niet teveel in de vakken zet, want dit zorgt weer voor een rommelige uitstraling. Als je daarnaast ook de TV wilt kunnen verbergen, is het handig om een kast met deuren te kiezen. 

Een zwevende TV kast industrieel zonder poten 

Een TV meubel zonder poten wordt ook wel een zwevende kast genoemd. Het meubelstuk zweeft als het ware aan de muur. Een groot voordeel van een dergelijke kast is dat het schoonmaken erg makkelijk is. Geen gedoe om onder de kast te komen. Daarnaast kan een zwevende TV kast met industrieel ontwerp een mooie en hippe uitstraling geven. Het is een mooi decoratiestuk om aan je interieur toe te voegen. Let hierbij wel goed op het formaat van de kast. De televisie moet uiteindelijk wel passen. Uiteindelijk is het een meubel dat functioneert als onderstel voor de TV.

Voor een modern interieur 

Een ander model TV meubel is een ingebouwde kast. Hierbij kan de TV in deze kast komen te staan, wat een opgeruimde en nette uitstraling geeft. Hier kun je ook weer kiezen om deuren toe te voegen zodat het helemaal kan worden afgesloten. Een ingebouwde TV kast industrieel ontwerp is vaak van een groter formaat. Ook kun je kiezen voor een TV meubel met een bepaald formaat poten. Deze variant past vaak goed in een modern interieur; zo zie je vaak een dat de kast van hout is en de poten van metaal zijn. Ook in dit model vind je vaak verschillende vakken en lades. Dit maakt het ook een praktische kast waar dingen in kunnen worden opgeborgen. Zoals je kunt lezen zijn er veel verschillende varianten van een TV kast met industrieel ontwerp te vinden. De keuze is uiteindelijk aan jou. Welk meubel van Eigentyds.nl past er het beste in jouw woning?