Inspiratie Wonen

Voor de leukste ideeën

Een kantoorvloer heeft het zwaar te verduren!

Veel bedrijven hebben er de afgelopen periode voor gekozen om de professional in te schakelen om de werkomstandigheden op kantoor te verbeteren. Daar was, tijdens de hele thuiswerkperiode, immers gewoon de ruimte voor. Jij, als ondernemer, hebt daar flink van kunnen profiteren. Je hebt meer werk verzet dan ooit en je bent nog niet door je wachtlijst heen. En dat is niet voor niets. Mensen schakelen jou in vanwege je kennis van zaken en je vermogen om scherpe prijzen te offreren. En dat kan natuurlijk weer omdat jij weet waar je moet inkopen. Denk bijvoorbeeld aan een bedrijfsvloer. Op een kantoorvloer wordt veel gelopen, al dan niet met hakken, er word gereden met bureaustoelen en er worden nog wel eens bureaus verschoven. Dat gaat zo'n vloer niet in de koude kleren zitten!

De kantoorvloer van vroeger kan écht niet meer!

Weet je nog, de tijd dat er overal in het bedrijf tapijt lag? Dat was, natuurlijk niet voor niets. Tapijt dempt het geluid lekker en het geeft een bepaalde warmte. Maar wat mensen zich toen niet realiseerden is dat tapijt ook gewoon erg stoffig is en dat het wel heel erg vies kan worden. Tegenwoordig wordt een kantoorvloer vooral gemaakt van gladde materialen. Denk dan aan hout of PVC. Deze materialen dempen het geluid wat minder, maar de kantoorvloer is, zonder veel moeite, wel gemakkelijk schoon te maken.

Hoe kun je de geluiden dan dempen?

Een gladde kantoorvloer is fijn hygiënisch en mooi, maar het geluid kan dan nog wel eens een probleem vormen. Zeker wanneer meerdere mensen tegelijk aan het bellen zijn of als er op verschillende plekken gesprekken worden gevoerd. Door de toepassing van, bijvoorbeeld, schermen om de bureaus demp je het geluid al flink. Je kunt er ook voor kiezen om speciale moskunstwerken aan de muur te hangen of her en der grote planten neer te zetten. Dat ziet er dan ook direct gezellig uit!

Niet ieder jaar de vloer vervangen

Het is niet te doen om ieder jaar of iedere paar jaar een nieuwe kantoorvloer te leggen. Om te beginnen loopt dat wel erg in de papieren, maar het werkt ook ontwrichtend in het werkproces. En dat wil je natuurlijk voorkomen. Daarom is het belangrijk om in één keer de perfecte vloer te leggen. Je klanten zullen het op prijs stellen als je ze goed weet te adviseren over de verschillende mogelijkheden. Je kunt deze vloeren allemaal bij dé groothandel in vloeren aanschaffen.