Inspiratie Wonen

Voor de leukste ideeën

Een leuk idee voor je team: Bidons bedrukken

Bidons bedrukken Team cadeau

De meeste mensen die een teamsport beoefenen, zijn erg betrokken met hun team. Ik als hockeyspeler, zeg dat uit ervaring! Wanneer je met een team sport, krijg je al snel een gevoel van saamhorigheid, en dat is erg goed! Wat wij als team persoonlijk erg leuk vinden, is om als echt een team voor de dag te komen. Wij gaan dus ook wel eens naar feestjes in ons tenue! Een tijdje geleden kwam een teamgenoot iets leuks tegen, online zag ze bidons bedrukken staan. Blijkbaar kun je bij Maxilia voor een zacht prijsje bidons bedrukken, voor je hele team! Dat leek ons een erg leuk idee, zodat we ook echt het team gevoel hebben buiten de club om. Bijvoorbeeld wanneer wij onderweg zijn of in de sportschool staan. Bij Maxilia kun je eenvoudig je eigen ontwerp indienen en voor een grote groep je product bestellen, dat hebben wij dus gedaan! Wij zijn erg tevreden over de bidons, en iedereen maakt er dagelijks gebruik van.

Bidons bedrukken

Gezonde keuze

Als cadeau is een ‘gezonde keuze’ natuurlijk de beste optie. En zo hebben wij het bedrukken van de bidons ook verantwoord. Nu heeft iedereen altijd een prettige bidon om dagelijks water uit te drinken. Water drinken is natuurlijk een gezonde keuze! Zo is een team cadeau zowel leuk als functioneel.
Ik zag bij Maxilia dat je daar nog veel meer kunt laten bedrukken. Bijvoorbeeld kleding, pennen, usb-sticks en zelfs speelkaarten! Dat lijkt mij ook een erg leuk cadeau.