Inspiratie Wonen

Voor de leukste ideeën

Een mooie metalen frame laten ontwerpen

metalen frame

Nu heb ik toch een aparte fiets gekregen, eentje met een metalen frame. Iedereen die mij een beetje kent weet dat ik niet zo goed met fietsen om kan gaan. Of deze worden gestolen, of ik val er wel mee, waardoor ik hier niet verder mee kan fietsen. Daarom hadden mijn vrienden een zeer apart cadeau voor mijn verjaardag verzonnen. Hiervoor hadden zij het bedrijf Metal Arts ingeschakeld. Dit bedrijf heeft bijzonder leuke ontwerpen gemaakt, allemaal van staal of metaal. Zo kan je bijvoorbeeld een mooi tafel met bijzonder mooie poten laten maken. Voor meer voorbeelden kan je het beste op hun website kijken.  metalen frame

Wat een geweldige verrassing

Nadat mijn vrienden zich druk hadden gemaakt over het cadeau welke zij mij het beste konden geven, is het uiteindelijk een zeer fraaie fiets geworden. Niet zomaar eentje, maar eentje met een metalen frame. Voordeel is dat deze wel tegen een stootje kan. Een ander voordeel is dat deze uit duizenden andere modellen makkelijk te herkennen is, de buizen zijn namelijk vierkant en niet rond. Ben jij ook nieuwsgierig naar de mogelijkheden die Metal Arts te bieden heeft, neem dan maar eens een kijkje op hun website. Ook jij zal je verbazen wat zij al niet kunnen maken van dit materiaal.