Inspiratie Wonen

Voor de leukste ideeën

Een strak design voor terras of tuinpad dankzij de betonklinkers van Van Harn

Als je de tuin op een mooie manier wilt vormgeven, zodat je hier niet alleen kunt genieten van de natuur, maar ook van het terras, dan is het goed om gebruik te maken van betonklinkers van Van Harn. Met deze betonklinkers kun je namelijk relatief eenvoudig een mooi terras creëren. Maar ook een tuinpad of een oprit krijgen al snel gestalte als je de nodige betonklinkers neerlegt. Wat dat betreft is het zeker de moeite waard om eens op de website van vanharn.nl te kijken. Hier kun je namelijk direct zien wat je opties zijn en hoe een oppervlak dat is vormgeven met betonklinkers eruit ziet. Dat laatste is niet eenduidig te demonstreren, want je hebt uiteraard verschillende soorten betonklinkers die ieder een eigen soort uitstraling teweegbrengen. Dat betekent dat je prima kunt variëren als je gebruik maakt van betonklinkers. Zo kun je een uniform geheel creëren met klinkers die allemaal grijs zijn. Ook kun je het oppervlak heel glad houden, door te kiezen voor klinkers met een vlak oppervlak. Maar als je juist een minder vlak oppervlak wilt, dan kun je kiezen voor betonklinkers met een oppervlak bestaande uit aflopende zijden. Je krijgt dan een soort van ‘cobblestone’ look zoals je die bijvoorbeeld ook in de kleine steegjes van Parijs aantreft. Wil je liever niet 1 kleur, dan kun je ook kiezen voor klinkers van verschillende kleuren, zodat je een mooi pallet krijgt van bijvoorbeeld donkerrood en zwart. Je hebt dan ook tal verschillende mogelijkheden. Je hoeft je natuurlijk niet te laten intimideren door al die opties. In plaats daarvan kun je via de site van vanharn.nl in alle rust de verschillende mogelijkheden bekijken. Ook kun je uiteraard langskomen bij Van Harn om de klinkers in het echt te bekijken. Door de stenen in het echt te bekijken, krijg je toch al snel een betere indruk van de klinkers. Het maken van een keuze wordt daardoor misschien ook net wat makkelijker gemaakt. Toch is het handig om van te voren alvast even op de site te kijken. Op die manier weet je wat je mag verwachten en kun je des te effectiever het assortiment bij Van Harn bekijken. Wetende wat je tegen zult komen, maakt ook dat je meer grip krijgt op het assortiment. Daardoor kun je ook makkelijker vragen stellen aan de experts van Van Harn. Dus kom vooral eens langs op vanharn.nl en kom daarna ook gerust langs bij Van Harn zelf om de verschillende klinkers te komen bekijken. 

Bestel de betonklinkers online via vanharn.nl

Of je nou langs komt bij Van Harn of niet, je kunt de betonklinkers van je keuze altijd online bestellen via de website van vanharn.nl. Dit geldt natuurlijk ook voor vele andere steen- en tegelsoorten. Denk bijvoorbeeld aan: 

  • Betontegels 
  • Keramische tegels
  • Zwerfkeien

Al deze en andere soorten stenen en tegels kun je via de website van vanharn.nl bekijken en bestellen. Maar langskomen is ook zeker een optie. Je kunt dan ter plekke bij Van Harn bestellen of nadien alsnog online een bestelling plaatsen. 

Neem contact op met Van Harn

Als je nog vragen hebt of iets wilt weten over de stenen die je hebt besteld, dan kun je uiteraard altijd even contact opnemen met Van Harn.