Inspiratie Wonen

Voor de leukste ideeën

Een toilet fontein hout gezocht

Ik wilde mijn toilet gaan restylen en verbouwen. Daarvoor was ik op zoek naar een toilet fontein hout. Ik had geen idee waar ik dit het beste kon kopen. Omdat een bevriende aannemer het tegelwerk in het toilet zou gaan doen vroeg ik hem om advies.Hij gaf me toen de gegevens van de website www.sanitear.nl. Hij had hier uitstekende ervaringen mee en was zeer te spreken over de kwaliteit en goede service. Natuurlijk ben ik meteen gaan kijken en tot mijn grote verbazing had ze een heel ruim assortiment ook in ene fontein voor het toilet. Wat mij ook gelijk opviel waren de zeer voordelige prijzen.

Het toilet is nu een ruimte geworden waar ik graag wat tijd wil doorbrengen

Ik heb via de website een toilet fontein hout besteld. Met de mooie waskom paste deze fontein perfect bij de stijl en vormgeving van de toiletruimte. De bestelde fontein werd keurig netjes op tijd geleverd. Was er echt superblij mee. Al heb ik daarna nog wel even telefonisch contact gezocht met deze shop. Dit was omdat ik niet tevreden was over de bijgeleverde kraan. ik wilde liever een andere kleur kraan. Dat was geen enkel probleem ik werd heel vriendelijk geholpen door de medewerker aan de telefoon. De ander kraan werd de volgende dag al geleverd. Echt een hele goede en snelle service. Volgend jaar wil ik de badkamer gaan verbouwen en uiteraard ga ik na deze positieve ervaring. het sanitair weer bij deze online shop bestellen.